Francoski stol

Odlični masleni rogljički. Cafe au lait. Mesto zaljubljencev. Lepo oblečene francoske dame. Na kaj pa vi pomislite ob besedah francoski šarm? Danes vam predstavljamo elegantne stole, ki v sebi skrivajo veliko mero francoske spogledljivosti.

Stoli, ki so bili prvotno oblikovani za pariško restavracijo Ciel de Paris, prav gotovo ukradejo pozornost v vsakem ambientu. Pa naj bo to zaseben ali javen prostor. Gre za delo znanega francoskega oblikovalca  Noéa Duchaufour-Lawranca za Tabisso.

Stol elegantnih linij ni ostal neopažen tudi na letošnjem milanskem Design Week-u. Posebnega ga delajo izredno senzualne linije, ki se provokativno spogledujejo z opazovalcem. Stol je dobavljiv v različnih materialih. Variabilna je tudi izvedba podnožja, tako lahko namesto klasičnih nog izberete enojno nogo, vrtljiv del in celo kolesa. Omenjeni stol si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


akcija odeja

Sorodni članki

Luč iz kozarca za vlaganje

Za vas smo pripravili zanimiv "naredi sam" projekt za izdelavo viseče luči iz odsluženih kozarcev za ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...

Stanovanje za mlado družino

Urejeno stanovanje ob dveh otroci? Zveni, kot pravljica? Z premišljenim načrtovanjem, lahko sanje postanejo ...

Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: