Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Maksimalen izkoristek prostora s pohištvom po meri

Pohištvo po meri odlikujejo številne prednosti. Med njimi je zagotovo največja prednost maksimalni izkoristek prostora. Lahko gre za vgradno omaro, ki je vgrajena od stene do stene in od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Seveda lahko vgradno omaro vgradimo tudi v primeru, da ni na razpolago sten na vseh straneh.

Vgradni omari bomo v teh primerih dodali zaključne stranice, ki bodo čudovito dopolnile estetski izgled. Prav tako bomo prostor izkoristili z ostalim pohištvom po meri, kot so razne priročne omarice, komode in regali, postelje, pisalne mize s predalniki, obešalne stene, klopi in TV omarice.

Izkoristek prostora v manjših stanovanjih

Maksimalni izkoristek prostora je predvsem pomemben v manjših stanovanjih. Začne se že v predsobi, kjer boste z vgradno omaro pridobili največ. Vanjo boste spravili jakne, plašče, čevlje in torbice, s premišljenim razporedom notranjosti pa tudi pripomočke za čiščenje in likanje. Vgradno omaro z drsnimi vrati lahko opremite z ogledalom in tako še bolj učinkovito izkoristite razpoložljivi prostor.

Izberite notranjost in zunanji izgled vgradne omare z aplikacijo Akromat ali se obrnite na naše izkušene svetovalce.

izris in cena vgradnih omar

K izkoristku prostora ne pripomore samo vgradna omara, temveč vso pohištvo, izdelano po meri, ki se maksimalno prilagodi razpoložljivemu prostoru in vašim potrebam. Načrtovanju pohištva po meri je potrebno nameniti veliko pozornosti, saj lahko le z optimalnim izborom dosežemo maksimalen izkoristek prostora.

Pohištvo po meri sodi v vsak prostor

Pohištvo po meri zaradi svojih prednosti, med katerimi izstopa ravno maksimalen izkoristek prostora, sodi v vse prostore. Nepogrešljivo je v spalnicah, predsobah, otroških sobah, dnevnih sobah, mansardah in kabinetih, kot tudi v pisarnah in drugih poslovnih prostorih. Ker so vsi elementi narejeni po vaši želji, je pohištvo po meri izjemno praktično.

V spalnici bo zagotovo poudarek na vgradni omari in shranjevanju oblačil ter izbiri postelje po meri. Z vgradno omaro lahko prostor pregradite ali vanjo vkomponirate TV regal.

kombincija dnevne sobe in spalnice

V predsobi največji izkoristek prostora dosežete z vgradno omaro, ki jo lahko s pridom izkoristite tudi za shranjevanje čevljev, torbic in pripomočkov za čiščenje. Tukaj najde svoj prostor tudi omarica ali predalnik z odlagalno površino, obešalna stena in priročna klop, pod katero lahko shranite copate ali čevlje.

Opremljanje otroške sobe s pohištvom po meri je pravi izziv. Maksimalni izkoristek prostora bo dosežen samo s skrbno premišljenim izborom pohištva, saj imamo na razpolago neskončne možnosti izbora. Od vgradnih omar med stenami, pod pogradom, kot pregrada, do različnih oblik in dimenzij postelj, med katerimi so zlasti priljubljeni pogradi. Ne smemo pozabiti na talne in viseče regale, ki bodo vkomponirani v ostalo pohištvo nudili dovolj prostora za shranjevanje otroških stvari, hkrati pa bodo estetska dopolnitev izbranemu pohištvu. Pisalna miza s predalnikom naj bo dovolj velika, pa vendar prilagojena razpoložljivemu stanju glede prostora in osvetlitve.

otroška soba s pisalno mizo in posteljo

V otroško sobo lahko vključite bočno skrito posteljo Aladin, ki bo nudila stalno ali občasno ležišče, zaprta v omari pa dovolj prostora za igranje in druge aktivnosti.

bočna postelja v omari zaprta
bočna postelja v omari zaprta

Tudi v pisarni je optimalna razporeditev pohištva ključnega pomena, še zlasti, če si jo uredite v sklopu domačih prostorov. Morda gre za kabinet, ki ga bomo uredili v pisarno, največkrat pa gre za pisarniški kotiček v dnevnem prostoru. Upoštevati je potrebno način dela in predvideti prostor za shranjevanje dokumentacije in raznih pripomočkov. Temu bomo prilagodili velikost in opremljenost vgradne omare, pisalno mizo s predalnikom in stenske ter talne regale.

domača pisarna

Dnevna soba je srce vašega doma. Vsaka je opremljena drugače, vaša naj bo opremljena v skladu z vašimi potrebami. Po meri narejeno pohištvo vam omogoča, da boste prostor maksimalno izkoristili. To boste dosegli s prilagojenimi talnimi in/ali visečimi regali, vitrino za dragocene predmete ali knjižnim regalom za najljubše knjige. Tudi klubska mizica ne sme manjkati. Dnevna soba vedno bolj postaja tudi prostor za spanje, kar vam omogočajo skrite postelje v omari. Čez dan bodo pospravljene in bo v dnevni sobi dovolj prostora za dnevne aktivnosti, ponoči pa se prelevijo v postelje, ki vam nudijo kvaliteten spanec. Tudi vgradna omara je lahko del dnevne sobe. Z izborom barv po vaši želji bo pravi okras prostoru, za zaprtimi drsnimi vrati pa bo zloženih nešteto stvari.

dnevna soba in pisarna

Pohištvo po meri mora biti predvsem uporabno, nudi naj racionalne rešitve in maksimalni izkoristek prostora.

Kako lahko izkoristimo posebne prostore?

Na videz omejeni prostori in majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradimo vgradne omare, se prelevijo v čudovite shranjevalne prostore, hkrati pa delujejo razkošno in elegantno. Pri Akronu iščemo najboljše rešitve in iz prostorskih težav ustvarjamo idealne pogoje za optimalno shranjevanje in maksimalni izkoristek prostora.

Vgradno omaro lahko uporabimo za ločevanje dveh prostorov, kot je na primer 1 otroška soba za 2 otroka, ločimo lahko kuhinjo od jedilnice ali dnevno sobo od predsobe. Prostor pod stopnicami bo z vgradno omaro popolnoma izkoriščen, prav tako vsi prostori pod poševninami, kot je mansarda. Vgradne omare so odlična rešitev, kadar je potrebno zapolniti kote in niše, prav pridejo v manjših prostorih kot so na primer kabineti.

omara pod stopnicami

V primeru opremljanja teh prostorov so ustrezne rešitve še toliko bolj pomembne. Zato smo z vami na vsakem koraku, ki vas vodi do vašega novega najljubšega kosa opreme – pomagamo vam z idejo, izrisom, obliko, barvami, materiali in to kar pri vas doma. Vse do dostave, ko vam vašo omaro pripeljemo domov in jo tudi zmontiramo. In to predvidoma že v treh tednih od vašega naročila.

Če ste ljubitelj reda in maksimalnega izkoristka prostora, je pohištvo po meri prava izbira za vas!

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!