»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo simpatično idejo za izdelavo umetnine, ki jo lahko naredite kar sami.

V današnji rubriki »naredi sam« vam predstavljamo krasno in  res enostavno idejo za izdelavo pravcate umetniške slike. Mojstrovine se lahko lotite sami, ali pa jo ustvarite skupaj z vašimi najmlajšimi. Izdelava je zelo preprosta in za majhne oči zanimiva. S pomočjo sušilca za lase in starih dobrih voščenk lahko namreč izdelamo mavrično sliko, ki bo pravljično popestrila vsak bivalni prostor.

Za izdelavo potrebujemo:

  • Platno
  • Voščenke
  • Delovno podlago (star časopis)
  • Sušilec za lase
  • Dobro voljo

 

Kako se lotimo izdelave?

Večjo mizo pokrijemo s časopisnim papirjem. Na ta način si prihranimo kar nekaj nepotrebnega čiščenja. Pripravimo voščenke. Pred samo uporabo jih olupimo iz papirja ali odstranimo plastiko. Voščenko pridržimo z eno roko in z drugo vanjo usmerimo sušilec za lase. S sušenjem vztrajamo tako dolgo, dokler ne dobimo željenega efekta. V kolikor želimo, da se nam barve prelivajo platno rahlo nagnemo. Za mavričen efekt uporabimo različne barve, ki jih stopimo skupaj in prelijemo. Ob delu pazimo, da nam vroč vosek ne curlja po tleh. 

 


Sorodni članki

Kartonasta škatla

Hladni zimski dnevi in hitri večeri kratijo otroško zabavo na prostem. Narišite otrokom nasmeh na obraz s preprosto ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...

Novo pohištvo

Polepšati in urediti dom po svojih željah in potrebah zveni skoraj kot sanjski projekt. Zakaj ta ni povsem sanjski, se ...

Feng shui v pisarni

Kako doma opremiti pisarno, da bo ta primerno delovno okolje in obenem prijetna za oko? Naj vam naši nasveti, začinjeni ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: