»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo simpatično idejo za izdelavo umetnine, ki jo lahko naredite kar sami.

V današnji rubriki »naredi sam« vam predstavljamo krasno in  res enostavno idejo za izdelavo pravcate umetniške slike. Mojstrovine se lahko lotite sami, ali pa jo ustvarite skupaj z vašimi najmlajšimi. Izdelava je zelo preprosta in za majhne oči zanimiva. S pomočjo sušilca za lase in starih dobrih voščenk lahko namreč izdelamo mavrično sliko, ki bo pravljično popestrila vsak bivalni prostor.

Za izdelavo potrebujemo:

  • Platno
  • Voščenke
  • Delovno podlago (star časopis)
  • Sušilec za lase
  • Dobro voljo

 

Kako se lotimo izdelave?

Večjo mizo pokrijemo s časopisnim papirjem. Na ta način si prihranimo kar nekaj nepotrebnega čiščenja. Pripravimo voščenke. Pred samo uporabo jih olupimo iz papirja ali odstranimo plastiko. Voščenko pridržimo z eno roko in z drugo vanjo usmerimo sušilec za lase. S sušenjem vztrajamo tako dolgo, dokler ne dobimo željenega efekta. V kolikor želimo, da se nam barve prelivajo platno rahlo nagnemo. Za mavričen efekt uporabimo različne barve, ki jih stopimo skupaj in prelijemo. Ob delu pazimo, da nam vroč vosek ne curlja po tleh. 

 


Sorodni članki

Dom v 50 odtenkih sive

Knjiga "50 odtenkov sive" je obnorela svet. Sedaj je na pohodu še siva barva, ki v velikem slogu prihaja v naše ...

Pisane preproge

Preproge so hitra rešitev za popestritev doma. Za vas smo zbrali dvanajst pisanih idej, ki igrivo polepšajo ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...

Lepe v poletje

Današnja »naredi sam« idejnica je namenjena nežnejšemu spolu. Za vse kreativke smo pripravili tri enostavne ideje, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: