Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Maksimalen izkoristek prostora z vgradno omaro

Vgradne omare odlikujejo številne prednosti. Med njimi je zagotovo največja prednost maksimalni izkoristek prostora. Vgradna omara je lahko vgrajena od stene do stene in od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Seveda lahko vgradno omaro vgradimo tudi v primeru, da ni na razpolago sten na vseh straneh.

Vgradni omari bomo v teh primerih dodali zaključne stranice, ki bodo čudovito dopolnile estetski izgled. Preverite različne možnosti postavitve vgradnih omar.

Izkoristek prostora v manjših stanovanjih

Tudi v manjših stanovanjih se najde dovolj prostora za shranjevanje. Garderobna omara vam omogoča, da so vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki. Vsako stvar brez težav dosežete, nobena ne bo ostala skrita nekje v temnem kotičku, da boste nanjo pozabili. Predvsem pa bodo vaša oblačila vedno pripravljena za nošenje in bodo imela daljšo življenjsko dobo.

Pravilno shranjevanje oziroma obešanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken. Izberite notranjost vgradne omare z aplikacijo Akromat ali se obrnite na naše izkušene svetovalce.

razporeditev v omari

Vgradna omara sodi v vsak prostor

Vgradne omare zaradi svojih prednosti, med katerimi izstopa ravno maksimalen izkoristek prostora, sodijo v vse prostore. Nepogrešljive so v spalnicah, predsobah, otroških sobah, mansardah in kabinetih, kot tudi v pisarnah in drugih poslovnih prostorih. Ker so vsi notranji elementi narejeni po vaši želji, je vgradna omara izjemno praktična. V spalnici bo zagotovo poudarek na shranjevanju oblačil, medtem ko v predsobi vgradno omaro s pridom izkoristimo tudi za shranjevanje čevljev, torbic in pripomočkov za čiščenje. Vgradni omari v otroški sobi bomo namenili tudi nekaj prostora za shranjevanje igrač, v pisarni pa bomo predvideli prostor za vso dokumentacijo. Vgradno omaro z drsnimi vrati lahko opremimo z ogledalom in tako še bolj učinkovito izkoristimo razpoložljivi prostor.

vgradna omara v predsobi

Vgradne omare ponujajo možnost, da imamo vse na svojem mestu in ni potrebe po dodatnem shranjevanju izven omar. V tem primeru lahko prostor lepše opremimo, saj bomo namesto dodatnih omaric in shranjevalnih površin lahko izbrali razne dekoracije. Hkrati pa imamo na razpolago dovolj prostora za vsakdanje aktivnosti.

Kako lahko izkoristimo posebne prostore?

Na videz omejeni prostori in majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradimo vgradne omare, se prelevijo v čudovite shranjevalne prostore, hkrati pa delujejo razkošno in elegantno. Pri Akronu iščemo najboljše rešitve in iz prostorskih težav ustvarjamo idealne pogoje za optimalno shranjevanje in maksimalni izkoristek prostora.

Vgradno omaro lahko uporabimo za ločevanje dveh prostorov, kot je na primer 1 otroška soba za 2 otroka, ločimo lahko kuhinjo od jedilnice ali dnevno sobo od predsobe. Prostor pod stopnicami bo z vgradno omaro popolnoma izkoriščen, prav tako vsi prostori pod poševninami, kot je mansarda. Vgradne omare so odlična rešitev, kadar je potrebno zapolniti kote in niše, prav pridejo v manjših prostorih kot so na primer kabineti.

omara pod stopnicami

V primeru opremljanja teh prostorov so ustrezne rešitve še toliko bolj pomembne. Zato smo z vami na vsakem koraku, ki vas vodi do vašega novega najljubšega kosa opreme – pomagamo vam z idejo, izrisom, obliko, barvami, materiali in to kar pri vas doma. Vse do dostave, ko vam vašo omaro pripeljemo domov in jo tudi zmontiramo. In to predvidoma že v treh tednih od vašega naročila.

Vgradne omare morajo biti predvsem uporabne in nuditi racionalne rešitve. Primerna urejenost garderobne omare ali garderobne sobe vam poenostavi življenje. Urejenost in dobra organiziranost pa vodita k prijetnemu bivanju in dobremu počutju.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!