Dom za mlado družino

Ustvarjanje prvega družinskega gnezdeca je prav poseben projekt. Da bo delo lažje steklo, smo za vas poiskali nekaj dodatnega navdiha. Predstavljamo vam simpatično, pisano stanovanje za mlado družino.

Stanovanje, ki vam ga predstavljamo danes,  je bilo zasnovano za družinico z majhnim otrokom. Strnjeno bi ga lahko opisali kot  funkcionalno domovanje, ki uporabnikom omogoča popolno ugodje. Povrhu vsega pa je še pravcati estetski »bonbonček«.

Kako opremiti dom za mlado družino?

Dober zgled je prav gotovo predstavljeno stanovanje. Gre za delo ruskega oblikovalskega tima z zvenečim imenom "Design Cafe". Njihovo osnovno vodilo je bilo ustvariti praktičen, a obenem topel dom, ki za svojo zasnovo nikakor ne žrtvuje modernega in mladostnega videza. Stanovanje skriva kopico podrobnosti, ki jih je vredno posnemati.

Eden takih je prav gotovo kuhinja. Namesto klasičnih, zaprtih elementov, je sestavljena iz odprtih in pol odprtih predalov. Izstopajoč je tudi 3D kuhinjski panel, ki čudovito popestri celoto. Posedanju in druženju ob kuhanju je namenjena dovolj prostorna jedilnica z zanimivimi zelenimi stoli, ki se krasno ujemajo z visečimi lestenci.

Da je v stanovanju dovolj prostora tudi za goste, ki prenočijo, poskrbi raztegljiva zofa. Stanovanje deluje prostornejše tudi zaradi velike tapete z vzorcem brez, ki se nadaljuje v prostor. Zanimiva je tudi kopalnica z mozaično keramiko v modro zelenem odtenku. Spregledati pa ne gre niti spalnice z ločenim delovnim kotičkom ali pisane otroške sobe, ki čaka na bodočega lastnika oziroma lastnico. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.Sorodni članki

Soba za novorojenčka

Opremljanje sobe za novega družinskega člana, je eden izmed najlepših projektov opremljanja doma. Da bo delo lažje ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Prednosti garderobne sobe

Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej… Se zavedate, da si morate biti všeč takšni kot ...

Knjižne police ... malo drugače

Ko police niso samo odlagalno mesto, ampak pletejo zgodbo stanovanja. Za vas smo izbrskali kreativne oblikovalske ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: