Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Dom za mlado družino

Stanovanje, ki vam ga predstavljamo danes,  je bilo zasnovano za družinico z majhnim otrokom. Strnjeno bi ga lahko opisali kot  funkcionalno domovanje, ki uporabnikom omogoča popolno ugodje. Povrhu vsega pa je še pravcati estetski »bonbonček«.

Kako opremiti dom za mlado družino?

Dober zgled je prav gotovo predstavljeno stanovanje. Gre za delo ruskega oblikovalskega tima z zvenečim imenom "Design Cafe". Njihovo osnovno vodilo je bilo ustvariti praktičen, a obenem topel dom, ki za svojo zasnovo nikakor ne žrtvuje modernega in mladostnega videza. Stanovanje skriva kopico podrobnosti, ki jih je vredno posnemati.

Eden takih je prav gotovo kuhinja. Namesto klasičnih, zaprtih elementov, je sestavljena iz odprtih in pol odprtih predalov. Izstopajoč je tudi 3D kuhinjski panel, ki čudovito popestri celoto. Posedanju in druženju ob kuhanju je namenjena dovolj prostorna jedilnica z zanimivimi zelenimi stoli, ki se krasno ujemajo z visečimi lestenci.

Da je v stanovanju dovolj prostora tudi za goste, ki prenočijo, poskrbi raztegljiva zofa. Stanovanje deluje prostornejše tudi zaradi velike tapete z vzorcem brez, ki se nadaljuje v prostor. Zanimiva je tudi kopalnica z mozaično keramiko v modro zelenem odtenku. Spregledati pa ne gre niti spalnice z ločenim delovnim kotičkom ali pisane otroške sobe, ki čaka na bodočega lastnika oziroma lastnico. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!