Kako se lotiti naročila pohištva po meri?

Na kaj pomislite ob besedah pohištvo po meri? Na osebni pristop? Popolno, prilegajoče se pohištvo? Uresničitev vseh želja in zahtev? Za vse, ki se naročila pohištva lotevate prvič, smo pripravili kratek »vodič« za lažji začetek.

Vsaka izbira pohištva se začne z željami. Saj veste ... Želite si novo omaro. Kaj ne bi bilo lepo imeti malce več prostora na hodniku? Nato se spomnite, da tudi v spalnici že dolgo nimate prostora za vse obleke. Željam se kmalu pridružijo zahteve. Predali morajo biti dovolj veliki za vse čevlje. Omara potrebuje kak dodaten obešalnik ali dva. Navsezadnje pa je tudi barva pomembna.

Velika prednost pohištva po meri je, da lahko ugodi skorajda vsaki vaši želji. Pogoj je zadosten prostor in nenazadnje tehnična izvedljivost. In prav pri slednji vam na pomoč priskočijo naši strokovnjaki, ki vam z svetovanjem, odgovorijo na prav vsa vprašanja in poskrbijo za še tako drobne podrobnosti.

Ob prihodu novega pohištva boste lahko brezskrbno srkali kavico. Za vse bomo poskrbeli mi. Naročeno pohištvo vam bomo brezplačno dostavili in ga tudi sestavili. Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji. 
akcija odeja

Sorodni članki

Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam ...

TRENDI 2013 - sejem v Milanu

S koncem prejšnjega tedna so se zaprla vrata letošnjega, že dvainpetdesetega, milanskega Salona. Gre za eno največjih ...

Delovni kotiček za šolarja

Čeprav smo (šele) avgusta, je pričetek novega šolskega leta in z njim povezanih obveznostih, tik pred vrati. K šolskim ...

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: