Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Opremili smo salon s čevlji

oprema trgovine s čevlji

»Dajte dekletu pravi čevelj in osvojila bo lahko ves svet,« so slavne besede Marilyn Monroe. Kadar punce ob kavi odpremo debato, kdaj je v omari dovolj čevljev, je odgovor skoraj vedno: »Nikoli!« In prav zaradi tega potrebujemo vedno samo še en par, da preverimo, če je ta tisti pravi s katerim bomo osvojile svet.

Nakup novega para je lahko hipna odločitev ali pa premišljena poteza. V obeh primerih pa prijazen prostor pomaga pri odločitvi.

Pohištvo po meri Akron tudi v poslovnih prostorih

V središču prestolnice smo za našo stranko opremili nov salon čevljev. To je že tretja trgovina, zato smo koncept obstoječih salonov samo prilagodili novi situaciji. Rdeča nit je belo pohištvo, da lahko čevlji lažje pritegnejo pozornost novih lastnikov.

omara v trgovini

Police so narejene iz mavčnih plošč, ki v spodnjem delu skrivajo led trak in tako poudarijo razstavne eksponate. So pa police edini mat izdelek. Vso ostalo pohištvo je iz belega sijaj akrila.

Omarice pod spodnjo polico in glavna skladiščna omara za sprejemnim pultom delujeta precej lahkotno. Izbira načina odpiranja na potisni sistem se je pokazala kot zelo dobra. Čiste linije brez nepotrebnega okrasja so bile malodane nujne.  Glavna omara kljub svoji velikosti ne sega v prostor, prav nasprotno, sijaj površina daje dvojnost prostora in ga tako optično poveča.


Delovni pult, ogledala in tabure

Delovni pult smo na sprednji strani popestrili s steklom. Posebno metalik steklo prida malo industrijskega pridiha, ki pa ga talna obloga uspešno zmehča. Pult tako deluje tudi kot estetski kos pohištva. Nujen kos opreme pri pomerjanju čevljev so seveda ogledala. Eno ogledalo je nameščeno na levi strani tik ob policah, drugo pa je vpeto v drsna vrata, ki zapirajo skladišče zadaj. Pravokotna postavitev ogledal tako omogoča, da se stranka takoj vidi v vseh pogledih.

Udoben tabure na sredini je poleg obuvanja namenjen tudi kratkemu počitku in razmisleku koliko parov se še potrebuje. Dva ali več ...

Potrebujete tudi vi opremo za poslovni prostor? Obiščite naše salone ali nam pišite

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!