Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Družinski portreti

Poznate misel Ashleya Montagua?"Trenutki sreče, ki jih užijemo, nas presenetijo. Ne polastimo se mi njih, temveč oi nas." In prav takšne trenutke je potrebno ovekovečiti, da nas bodo greli kot lepi spomini tudi kasneje. Ker otroci kar prehitro rastejo in odrastejo, je pomembno, da si vzamemo čas in pomembne mejnike ujamemo na fotografije.

 

 

Kompozicija

Pri fotografiranju igra veliko vlogo kompozicija. Današnji fotoaparati vsebujejp kar nekaj prednastavljenih in izredno uporabnih funkcij, ki tudi neveščemu uporabniku omogočijo solidno fotografijo. Ampak najprej se vrnimo k postavitvi oziroma kompoziciji fotografirancev. Preden se lotite dela, razmislite, kaj želite s fotografijo povedati. Na primer: zabaven trenutek je najlepši ob spontani postavitvi. Različne generacije lahko prikažete s postavitvijo portretirancev od najmlajšega do najstarejšega. Male otroke in nižje osebe postavite v ospredje. Dovolite si eksperimentirati in preizkušati nove stvari. 

Ozadje

Pri fotografiji igra pomembno vlogo ozadje. Krasno ozadje je lahko darilni papir, ki ga z lepilnim trakom pritrdite na steno ali večje stojalo. Lepi ambienti kar kličejo po fotografiranju, tukaj pa je še narava, ki vedno znova ponuja nešteto možnosti za lepo fotografijo. Priporočamo vam, da pred pričetkom slikanja v glavi oblikujete manjšo temo, ki bo vaša osnova za nadaljnjo delo. Tema je lahko recimo plaža, božič doma, sprehod po barju ...

Na kaj ne gre pozabiti?

Za dobro fotografijo je pomembno predvsem dobro počutje fotografirancev. Vsaka slaba volja ali zadrega se zrcali v očeh in lahko pokvari še tako celovito pripravljeno fotografiranje. Pred pričetkom slikanja se pogovorite z vašimi najbližnjimi in jim razložite, kaj boste storili. Naj bo družinsko slikanje zabaven dogodek, ki ga bodo ohranili v lepem spominu. Nekaj idej za simpatične družinske portrete lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!