Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Drugačne pisalne mize

 Se spomnite, kako so nekoč izgledale pisalne mize? Tiste v obdobju "papirja in svinčnikov"? Če povzamemo na kratko, razen svetlih izjem, so bile običajno eden izmed dveh tipov: pisalna miza s stranskim predalnikom ali pa njena različica, ki je spominjala na velikansko kredenco in je zasedla pol pisarniškega prostora. Mize so vsekakor opravljale svojo nalogo, a časi so se spremenili. Pospravite svojo staro mizo in naredite prostor za njeno "šik" mlajšo sestro.

Na današnji pisalni mizi ne potrebujemo več gore pisarniške materiala in pripomočkov. Običajno zadostuje že prenosni računalnik in nekaj pripomočkov za pisanje. Velik prihranek prostora pa pomeni VEČ oblikovalske svobode za dizajnere, ki pri snovanju derlovnih kotičkov, resnično navdušujejo.

Hollow Core Connect IT miza, miza  Celine, pisalne mize Jens Risoma, Berkley, Brioso,  Bin in druge so mize, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji. V njej se bo našlo nekaj malega za vsakogar. Od klasike s svežim videzom, do krasnih kombinacij različnih materialov, ter futurističnih izvedb, ki bodo razvnele še tako strastne tehnološke navdušence.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!