Drugačne pisalne mize

Kaka je pa vaša? Pisalna miza, namreč. Čista klasika ali njena moderna različica? Za vas smo zbrali nekaj različic delovnih miz, ki so vse prej kot dolgočasne.

 Se spomnite, kako so nekoč izgledale pisalne mize? Tiste v obdobju "papirja in svinčnikov"? Če povzamemo na kratko, razen svetlih izjem, so bile običajno eden izmed dveh tipov: pisalna miza s stranskim predalnikom ali pa njena različica, ki je spominjala na velikansko kredenco in je zasedla pol pisarniškega prostora. Mize so vsekakor opravljale svojo nalogo, a časi so se spremenili. Pospravite svojo staro mizo in naredite prostor za njeno "šik" mlajšo sestro.

Na današnji pisalni mizi ne potrebujemo več gore pisarniške materiala in pripomočkov. Običajno zadostuje že prenosni računalnik in nekaj pripomočkov za pisanje. Velik prihranek prostora pa pomeni VEČ oblikovalske svobode za dizajnere, ki pri snovanju derlovnih kotičkov, resnično navdušujejo.

Hollow Core Connect IT miza, miza  Celine, pisalne mize Jens Risoma, Berkley, Brioso,  Bin in druge so mize, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji. V njej se bo našlo nekaj malega za vsakogar. Od klasike s svežim videzom, do krasnih kombinacij različnih materialov, ter futurističnih izvedb, ki bodo razvnele še tako strastne tehnološke navdušence.

 
Sorodni članki

Nenavadne božične jelke

Po mestih so že zasvetile decembrske lučke. Sedaj je pravi čas, da praznično vzdušje povabite tudi v svoj dom. Za vas ...

Vinski sodi malo drugače

Jesen kliče k trgatvam. K tem pa obvezno sodi pospravljanje in urejanje kleti. Današnja »naredi sam« idejnica je kot ...

Velikonočna idejnica

Velika noč (in z njo povezane radosti) je tik pred vrati. Naša ustvarjalna ekipa je za vas zbrala nekaj zanimivih idej, ...

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: