Drugačne pisalne mize

Kaka je pa vaša? Pisalna miza, namreč. Čista klasika ali njena moderna različica? Za vas smo zbrali nekaj različic delovnih miz, ki so vse prej kot dolgočasne.

 Se spomnite, kako so nekoč izgledale pisalne mize? Tiste v obdobju "papirja in svinčnikov"? Če povzamemo na kratko, razen svetlih izjem, so bile običajno eden izmed dveh tipov: pisalna miza s stranskim predalnikom ali pa njena različica, ki je spominjala na velikansko kredenco in je zasedla pol pisarniškega prostora. Mize so vsekakor opravljale svojo nalogo, a časi so se spremenili. Pospravite svojo staro mizo in naredite prostor za njeno "šik" mlajšo sestro.

Na današnji pisalni mizi ne potrebujemo več gore pisarniške materiala in pripomočkov. Običajno zadostuje že prenosni računalnik in nekaj pripomočkov za pisanje. Velik prihranek prostora pa pomeni VEČ oblikovalske svobode za dizajnere, ki pri snovanju derlovnih kotičkov, resnično navdušujejo.

Hollow Core Connect IT miza, miza  Celine, pisalne mize Jens Risoma, Berkley, Brioso,  Bin in druge so mize, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji. V njej se bo našlo nekaj malega za vsakogar. Od klasike s svežim videzom, do krasnih kombinacij različnih materialov, ter futurističnih izvedb, ki bodo razvnele še tako strastne tehnološke navdušence.

 
akcija odeja

Sorodni članki

Kotne police

Police so mnogo več kot priročne površine za odlaganje knjig. Danes bomo pobližje pogledali kotne police. Za vas smo ...

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več ...

Jajčne lupine

Je tudi vam po praznikih ostala polna košarica jajc? Iz njih pripravite okusno jajčno solato, lupine pa uporabite za ...

Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: