Dodatki za navdih

Kaj pa vas v življenju navdihuje? Ljudje, misli, spomini? Morda vse našteto? Za vas smo zbrali nekaj idej, kako se z dodatki, ki inspirirajo, obdati tudi doma.

Alan Alda je tako krasno dejal: "Ustvarjalnost je prostor, kjer ni bil še nihče nikoli. Zapustiti moraš mesto svojega udobja in oditi v divjino svoje intuicije. Kar boš odkril, bo čudovito. To, kar boš odkril, si ti sam". V Akronu verjamemo, da naš bivalni prostor močno vpliva na naš vsak dan. Zakaj torej ne bi sovjih najljubših kotičkov obdali z navdihujočimi sporočili.

Svoj prostor lahko v "kreativno svetišče" spremenite že z drobnimi dodatki. Na steno nad delovno površino v večje okvirje namestite misli oziroma sporočila, ki vas vsakodnevno navdihujejo, ter vsebujejo vrednote, po katerih se ravnate v vsakodnevnem življenju. Družinske fotografije na steni dopolnite z izreki hvaležnosti ali sporočili radosti. Prazno steno prelepite z vinilnim napisom. 

Drznejši se lahko lotite risanja in pisanja. Z izvirno pisavo na vrata napišite en izrek, ali pa namesto klasične tapete z večimi reki ali besedami, popišite celotno steno. Misli in sporočila naj bodo pozitivna in  iskrena. Besede zmorem in verjamem vase, naj vsekakor najdejo mesto na vaši steni. Nekaj idej, kako inspiracijske dodatke vnesti v prostor, smo za vas zbrali v spodnji galeriji.
Sorodni članki

Božični okraski

Do božiča sta še natanko dva tedna. Že imate smrekico? Kaj pa okraske? Danes vam predstavljamo simpatično idejo za ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

Zvočna stena za pisarne

Si tudi vi delite pisarno s precej glasnim sosedom? Sanjate o zvočni steni? Naj ne ostane zgolj pri ...

Pograd Akronček Tonček

Pograd Akronček Tonček predstavlja novost s tremi posteljami v enem in z možnostjo različnih dodatkov, kot so poličke, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: