Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Dodatki za navdih

Alan Alda je tako krasno dejal: "Ustvarjalnost je prostor, kjer ni bil še nihče nikoli. Zapustiti moraš mesto svojega udobja in oditi v divjino svoje intuicije. Kar boš odkril, bo čudovito. To, kar boš odkril, si ti sam". V Akronu verjamemo, da naš bivalni prostor močno vpliva na naš vsak dan. Zakaj torej ne bi sovjih najljubših kotičkov obdali z navdihujočimi sporočili.

Svoj prostor lahko v "kreativno svetišče" spremenite že z drobnimi dodatki. Na steno nad delovno površino v večje okvirje namestite misli oziroma sporočila, ki vas vsakodnevno navdihujejo, ter vsebujejo vrednote, po katerih se ravnate v vsakodnevnem življenju. Družinske fotografije na steni dopolnite z izreki hvaležnosti ali sporočili radosti. Prazno steno prelepite z vinilnim napisom. 

Drznejši se lahko lotite risanja in pisanja. Z izvirno pisavo na vrata napišite en izrek, ali pa namesto klasične tapete z večimi reki ali besedami, popišite celotno steno. Misli in sporočila naj bodo pozitivna in  iskrena. Besede zmorem in verjamem vase, naj vsekakor najdejo mesto na vaši steni. Nekaj idej, kako inspiracijske dodatke vnesti v prostor, smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!