Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Drugačna keramika

Keramika že dolgo ni več domena kopalnic. Z njo oblagamo hodnike, kuhinjska, tla, balkone in najbolj drzni tudi spalnice. Z leti je zrasla njihova ponudba in navsezadnje tudi kvaliteta. Na kratko: keramiko odlikujejo izjemna vzdržljivost, preprostost negovanja in ličen videz. Obenem pa je nameščanje keramike bolj kot ne povsod izvedljivo.

Pri izbiri keramike se običajno ustavimo ob dveh enako pomembnih kriterijih. Prvi je barva in dizajn, drugi pa sama velikost keramičnih ploščic. Nekoč je bilo nepisano pravilo, da je za manjše prostore primernejša keramika manjših formatov, kar pa več ne drži. Danes se oblikovalci zanašajo na ustreznost vzorca in ustvarjanje vzdušja, ki ga ta prinaša.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo malce drugačne ploščice. Gre za linijo keramike, ki prihaja iz italijanskega  podjetja Ariana Ceramica Italiana. Posebnost linije je, da same ploščice po videzu in teksturi spominjajo na les. Gre za izredno prepričljive imitacije, ki bodo zadovoljile vse, ki ste hrepeneli po lesu, a si ga zaradi neprimernih dejavnikov, niste mogli privoščiti. Nekaj njihov modelov vam predstavljamo v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!