Drugačna keramika

Ste že kdaj izbirali keramiko? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, veste, da je na voljo množica vzorcev in motivov. Kaj pa, če vam povemo, da so izbiri dodali še enega? Posebnega?

Keramika že dolgo ni več domena kopalnic. Z njo oblagamo hodnike, kuhinjska, tla, balkone in najbolj drzni tudi spalnice. Z leti je zrasla njihova ponudba in navsezadnje tudi kvaliteta. Na kratko: keramiko odlikujejo izjemna vzdržljivost, preprostost negovanja in ličen videz. Obenem pa je nameščanje keramike bolj kot ne povsod izvedljivo.

Pri izbiri keramike se običajno ustavimo ob dveh enako pomembnih kriterijih. Prvi je barva in dizajn, drugi pa sama velikost keramičnih ploščic. Nekoč je bilo nepisano pravilo, da je za manjše prostore primernejša keramika manjših formatov, kar pa več ne drži. Danes se oblikovalci zanašajo na ustreznost vzorca in ustvarjanje vzdušja, ki ga ta prinaša.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo malce drugačne ploščice. Gre za linijo keramike, ki prihaja iz italijanskega  podjetja Ariana Ceramica Italiana. Posebnost linije je, da same ploščice po videzu in teksturi spominjajo na les. Gre za izredno prepričljive imitacije, ki bodo zadovoljile vse, ki ste hrepeneli po lesu, a si ga zaradi neprimernih dejavnikov, niste mogli privoščiti. Nekaj njihov modelov vam predstavljamo v spodnji galeriji. 
Sorodni članki

Skrivnostna omara

Predstavljajte si, da imate doma čudežno omaro. Omaro, ki za seboj skriva nekaj neslutenega. Ne. Ne gre za pravljico. ...

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...

9 idej za uporabo plutovinastih zamaškov

Se je tudi vam doma nabrala velika bera plutovinastih zamaškov? Za vas smo poiskali kar devet simpatičnih idej za ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: