Drugačna keramika

Ste že kdaj izbirali keramiko? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, veste, da je na voljo množica vzorcev in motivov. Kaj pa, če vam povemo, da so izbiri dodali še enega? Posebnega?

Keramika že dolgo ni več domena kopalnic. Z njo oblagamo hodnike, kuhinjska, tla, balkone in najbolj drzni tudi spalnice. Z leti je zrasla njihova ponudba in navsezadnje tudi kvaliteta. Na kratko: keramiko odlikujejo izjemna vzdržljivost, preprostost negovanja in ličen videz. Obenem pa je nameščanje keramike bolj kot ne povsod izvedljivo.

Pri izbiri keramike se običajno ustavimo ob dveh enako pomembnih kriterijih. Prvi je barva in dizajn, drugi pa sama velikost keramičnih ploščic. Nekoč je bilo nepisano pravilo, da je za manjše prostore primernejša keramika manjših formatov, kar pa več ne drži. Danes se oblikovalci zanašajo na ustreznost vzorca in ustvarjanje vzdušja, ki ga ta prinaša.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo malce drugačne ploščice. Gre za linijo keramike, ki prihaja iz italijanskega  podjetja Ariana Ceramica Italiana. Posebnost linije je, da same ploščice po videzu in teksturi spominjajo na les. Gre za izredno prepričljive imitacije, ki bodo zadovoljile vse, ki ste hrepeneli po lesu, a si ga zaradi neprimernih dejavnikov, niste mogli privoščiti. Nekaj njihov modelov vam predstavljamo v spodnji galeriji. 
Sorodni članki

Slika na lesu

Bližajo se prazniki. O tem pričajo polna nakupovalna središča in premosorazmerno polni vozički. Za vse, ki iščete ...

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...

Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. ...

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: