Azijski stil opremljanja

Na kaj pa vi pomislite ob besedah "azijski stil opreme"? Na kitajske vaze in plastične dodatke? Preprost japonski minimalizem? Ali pa morda na indijske sladkorčke, ki se podajo skoraj povsod?

Azijski slog opremljanja je pravzaprav težko zaobjeti z eno samo besedo ali stilom. Gre za sintezo več stilov in njihovih vplivov, ki se prepletajo po vsej Aziji. Grobo bi jih razdelili na kitajske, japonske, indijske, singapurske, tajske in nepalske.

Vsak izmed njih ima svojo posebnost. Nam najbolj poznan je najverjetneje kitajski stil: bogate rdeče in črne barve, zmajevska simbolika in dodatki v zlati. Indijski stil odlikujejo močne barve in razkošne tkanine. Prav gotovo pa je zelo v trendu tudi izčiščen japonski slog, ki ga odlikujeta minimalizem in preprostost.

Čudovito sintezo azijskih vplivov vam predstavljamo kot današnji navdih. Gre za delo tajskega notranjega oblikovalca Wu Chengxiana, ki v svoje delo vpleta veliko mero spoštovanja do tradicionalnih prvin azijske kulture.Sorodni članki

Vinilne stenske nalepke

Preurejate dom? Ali pa preprosto potrebujete spremembo brez prevelikega finančnega vlaganja? Popestrite svoj dom z ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...

Poletna lanterna

Poletje je čas dolgih sprehodov. Obilice sladoleda. Vročih dni in ležernih večerov. Danes vam predstavljamo krasno ...

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: