Pisano stanovanje na Poljskem

Ste se kdaj vprašali, kako barve vplivajo na počutje v vašem domu? Želite v njem več pisanih odtenkov? Potem je današnja inspiracija prav za vas.

Da imajo barve vpliv na človeka in njegovo delovanje, ni potrebno posebej poudarjati. Ob slabih dneh vsi nekako posežemo po temnejših barvah, medtem ko se ob razposajenosti oblačimo v bolj pisane odtenke. Barve in njihovo delovanje pa se ne omejujejo zgolj na področje mode, ampak dobivajo v zadnjih nekaj letih vedno večjo veljavo in obenem poglobljen vpogled tudi na področju notranjega oblikovanja.

Prav gotovo ni vseeno, kako se lotimo barvnega usklajevanja v našem domu. Bo že držalo, da imajo »vsake oči svojega malarja«, pa vendar so nekatere barve bolj in druge manj primerne za določene prostore. Tako na primer odsvetujemo, da celotno spalnico pobarvate v enoten, izrazit odtenek. Medtem, ko lahko na primer enak odtenek samo na eni steni v dnevni sobi deluje poživljajoče.

V današnji rubriki nasvetov, vam kot navdih predstavljamo izredno barvito stanovanje na Poljskem. Gre za delo oblikovalskega biroja HomeDSGN. To 90 kvadratnih metrov veliko stanovanje je pisana mestna oaza. Barve so premišljene in kljub izredno pisani paleti delujejo uravnoteženo in uporabniku prijazno. Posebej zanimiva je kombinacija stenskih tapet in pisanega pohištva. Stanovanje, ki nas je navdušilo, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Buče malo drugače

Jesen se je pričela in k njej sodi tudi jesenska dekoracija. Ker nam narava materiala za »naredi sam« ideje ponuja v ...

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 ...

Majhna garsonjera

Življenje v majhnem stanovanju ima vsekakor svoje prednosti in slabosti. Danes vam predstavljamo majhno garsonjero iz ...

Naša akcija se počasi zaključuje

Poznate rek, da je vsega lepega enkrat konec? Mi pravimo, da ni nujno tako. Naša neverjetna akcija, kjer dobite vgradno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: