Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pisano stanovanje na Poljskem

Da imajo barve vpliv na človeka in njegovo delovanje, ni potrebno posebej poudarjati. Ob slabih dneh vsi nekako posežemo po temnejših barvah, medtem ko se ob razposajenosti oblačimo v bolj pisane odtenke. Barve in njihovo delovanje pa se ne omejujejo zgolj na področje mode, ampak dobivajo v zadnjih nekaj letih vedno večjo veljavo in obenem poglobljen vpogled tudi na področju notranjega oblikovanja.

Prav gotovo ni vseeno, kako se lotimo barvnega usklajevanja v našem domu. Bo že držalo, da imajo »vsake oči svojega malarja«, pa vendar so nekatere barve bolj in druge manj primerne za določene prostore. Tako na primer odsvetujemo, da celotno spalnico pobarvate v enoten, izrazit odtenek. Medtem, ko lahko na primer enak odtenek samo na eni steni v dnevni sobi deluje poživljajoče.

V današnji rubriki nasvetov, vam kot navdih predstavljamo izredno barvito stanovanje na Poljskem. Gre za delo oblikovalskega biroja HomeDSGN. To 90 kvadratnih metrov veliko stanovanje je pisana mestna oaza. Barve so premišljene in kljub izredno pisani paleti delujejo uravnoteženo in uporabniku prijazno. Posebej zanimiva je kombinacija stenskih tapet in pisanega pohištva. Stanovanje, ki nas je navdušilo, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!