Preproste police

Poznate Einsteinov rek “Vse mora biti tako preprosto, kot se le da, vendar ne bolj preprosto”? Danes vam predstavljamo izredno poenostavljene police, ki v sebi združujejo vse vidike minimalizma.

V kolikor ste pristaš minimalizma in izčiščene dekoracije, bodo police »Bridge Shelves« prav gotovo veter na vaš mlin. Gre za izredno preprost oblikovalski koncept, ki v prostor vnaša igrivost in eleganco. Gre za delo oblikovalskega biroja Outofstock, na trg pa jih je postavilo dansko podjetje Bolia.

Kaj dela police tako posebne?

Nenavaden je celoten koncept. Police delujejo tako poenostavljeno, da se zdi, da ne bodo zmogle svoje naloge - vendar se zgodi nasprotno. Preprosta ideja je docela premišljena in praktična. Navdih je oblikovalec našel v znamenitem Golden Gate mostu iz San Francisca. Police so sestavljene iz štirih kosov hrastovega lesa. Na vrhu je horizontalna palica, pod njo pa tri police v različnih višinah. Med seboj jih, podobno kot pri mostu, povezujejo kovinske palice. Postavitev in razvrstitev lahko prilagajate in se tako še dodatno poigrate z osnovno idejo. Omenjene poličke vam predstavljamo v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...

Sladoledne palčke

Za vas smo pripravili sladko »naredi sam« idejo. Sladko, ker boste za zbrane ideje potrebovali kar nekaj sladolednih ...

Okolju prijazni stoli

Še ne dolgo nazaj je bilo kupovanje okolju prijaznih vrtnih garnitur precej podobno iskanju šivanke v velikem kupu ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave