Bela in les v jedilnici

Toplina naravnega lesa in vsestranskost bele barve. Zmagovalna kombinacija, ki navdušuje v jedilnicah, ki vam jih predstavljamo danes.

Hrana je prav gotovo tista mala čarobnost, ki prebudi vse naše čute. Predstavljajte si, da sam obred obeda podkrepite s popolno opremljeno jedilnico. Beseda, ki opisuje sintezo tega dvojega je prav gotovo čarobnost. Nekaj naravnost čarobnih jedilnic vam predstavljamo danes. Gre za vizualizacije znanih oblikovalcev in oblikovalskih studiev ( Aurélien BRION, Voima Graphics, Image Box Studio, Andi Buftea,  Orange Graphics in drugi).

Jedilnice danes so vse prej, kot temni prostori, kjer se zgolj obeduje. Danes predstavljajo stičišče druženja, kjer posedajo družine, prijatelji in kjer se tkejo trajni spomini. Ne bomo pretiravali, če rečemo da je izjemno pomembno, da je jedilni prostor premišljeno in estetsko opremljen. Delo je najboljše prepustiti strokovnjakom, ki vam bodo svetovali o primerni velikosti in obliki mize, stolih in njihovi postavitvi.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj brezčasnih jedilniških postavitev. Bela barva in les, sta kombinacija s katero ne morete zgrešiti. Naj gre za sodoben, retro ali klasičen stil, les se poda v vsak prostor. Belina sten in drugega pohištva pa v prostor vnaša svežino. 
akcija odeja

Sorodni članki

Prenova garsonjere

Prenova stanovanje je velik zalogaj. Obnova majhnega stanovanja pa je še toliko večji kos "potice". Potrebno je najti ...

11 trikov za popestritev otroške sobe

Se je vaš malček ali malce večji nadebudnež, že pošteno naveličal svoje sobe? Za vas smo pripravili kar enajst ...

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: