Bela in les v jedilnici

Toplina naravnega lesa in vsestranskost bele barve. Zmagovalna kombinacija, ki navdušuje v jedilnicah, ki vam jih predstavljamo danes.

Hrana je prav gotovo tista mala čarobnost, ki prebudi vse naše čute. Predstavljajte si, da sam obred obeda podkrepite s popolno opremljeno jedilnico. Beseda, ki opisuje sintezo tega dvojega je prav gotovo čarobnost. Nekaj naravnost čarobnih jedilnic vam predstavljamo danes. Gre za vizualizacije znanih oblikovalcev in oblikovalskih studiev ( Aurélien BRION, Voima Graphics, Image Box Studio, Andi Buftea,  Orange Graphics in drugi).

Jedilnice danes so vse prej, kot temni prostori, kjer se zgolj obeduje. Danes predstavljajo stičišče druženja, kjer posedajo družine, prijatelji in kjer se tkejo trajni spomini. Ne bomo pretiravali, če rečemo da je izjemno pomembno, da je jedilni prostor premišljeno in estetsko opremljen. Delo je najboljše prepustiti strokovnjakom, ki vam bodo svetovali o primerni velikosti in obliki mize, stolih in njihovi postavitvi.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj brezčasnih jedilniških postavitev. Bela barva in les, sta kombinacija s katero ne morete zgrešiti. Naj gre za sodoben, retro ali klasičen stil, les se poda v vsak prostor. Belina sten in drugega pohištva pa v prostor vnaša svežino. 
Sorodni članki

Priprava otroške sobe na šolo

Začetek šole bo tukaj, kot bi trenil. K pripravam na začetek pouka pa sodi tudi ureditev otroške sobe. Da bo vaš ...

Drugačne spalnice

Iščete navdih za preureditev vaše spalnice? Potem je današnji članek kot nalašč za ...

Lego kocke

Le kdo ne pozna lego kock? Plastičnih kock, ki ponujajo ure in ure kreativne zabave? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Kako pravilno obesiti sliko?

Zrcalo vsakega doma so stene, ki pripovedujejo zgodbe o ljudeh. Umetnost pravilnega obešanja slik pa je stara toliko ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: