Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Bela in les v jedilnici

Hrana je prav gotovo tista mala čarobnost, ki prebudi vse naše čute. Predstavljajte si, da sam obred obeda podkrepite s popolno opremljeno jedilnico. Beseda, ki opisuje sintezo tega dvojega je prav gotovo čarobnost. Nekaj naravnost čarobnih jedilnic vam predstavljamo danes. Gre za vizualizacije znanih oblikovalcev in oblikovalskih studiev ( Aurélien BRION, Voima Graphics, Image Box Studio, Andi Buftea,  Orange Graphics in drugi).

Jedilnice danes so vse prej, kot temni prostori, kjer se zgolj obeduje. Danes predstavljajo stičišče druženja, kjer posedajo družine, prijatelji in kjer se tkejo trajni spomini. Ne bomo pretiravali, če rečemo da je izjemno pomembno, da je jedilni prostor premišljeno in estetsko opremljen. Delo je najboljše prepustiti strokovnjakom, ki vam bodo svetovali o primerni velikosti in obliki mize, stolih in njihovi postavitvi.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj brezčasnih jedilniških postavitev. Bela barva in les, sta kombinacija s katero ne morete zgrešiti. Naj gre za sodoben, retro ali klasičen stil, les se poda v vsak prostor. Belina sten in drugega pohištva pa v prostor vnaša svežino. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!