Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Dodatek rumene

 Ste vedeli, da je rumena barva barva intelekta, globokih miselnih procesov in navdiha. Z rumeno opisujemo sonce, veselke, srečo, optimizem, idealizem, inteligenco in prodornost. Je najsvetlejša in najbolj vedra med vsemi barvami. Strokovnjaki pravijo, da naj bi rumena barva pomagala pri premagovanju strahu in skrbi. Že zgoraj opisano bi moralo biti dovolj, da je vsaj kanček prinesete tudi v svoj dom.

Pri notranjih oblikovalcih:  Petru Buchoku, Gritsi Boychuku in RomiVerbishchuk smo si sposodili vizualizacije, ki so na ogled v spodnji galeriji. Oblikovalcem je uspel krasen projekt. Rumeni barvi so dali povsem novo vlogo. Osrednjo noto vseh prostorov nosijo rumeni odtenki. Ti se povsem harmonično zlijejo s celotnim interjejem. Element vreden posnemanja so prav gotovo majhni detajli: rumena sedežna garnitura, posamezni kosi pohištva v rumeni, blazine, vaze in ostali dodatki v rumeni. 

V kolikor se tudi vi odločate za prenovo stanovanja in je rumena vaš omiljen odtenek, dovolite da vam na kratko svetujemo. Nežno rumeni toni so primerni v vseh prostorih, intenzivnejši toni pa se priporočajo predvsem  v slabše osvetljenih predsobah in temnejših hodnikih. Seveda pa ne boste zgrešili z zlatim pravilom: "Manj je več". 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!