Dodatek rumene

Rumena, kot vodilni ton v stanovanju? Drzna odločitev ali nujen dodatek? Stanovanji, ki vam jih predstavljamo danes, potrjujte pravilnost odločitve za rumeno barvo.

 Ste vedeli, da je rumena barva barva intelekta, globokih miselnih procesov in navdiha. Z rumeno opisujemo sonce, veselke, srečo, optimizem, idealizem, inteligenco in prodornost. Je najsvetlejša in najbolj vedra med vsemi barvami. Strokovnjaki pravijo, da naj bi rumena barva pomagala pri premagovanju strahu in skrbi. Že zgoraj opisano bi moralo biti dovolj, da je vsaj kanček prinesete tudi v svoj dom.

Pri notranjih oblikovalcih:  Petru Buchoku, Gritsi Boychuku in RomiVerbishchuk smo si sposodili vizualizacije, ki so na ogled v spodnji galeriji. Oblikovalcem je uspel krasen projekt. Rumeni barvi so dali povsem novo vlogo. Osrednjo noto vseh prostorov nosijo rumeni odtenki. Ti se povsem harmonično zlijejo s celotnim interjejem. Element vreden posnemanja so prav gotovo majhni detajli: rumena sedežna garnitura, posamezni kosi pohištva v rumeni, blazine, vaze in ostali dodatki v rumeni. 

V kolikor se tudi vi odločate za prenovo stanovanja in je rumena vaš omiljen odtenek, dovolite da vam na kratko svetujemo. Nežno rumeni toni so primerni v vseh prostorih, intenzivnejši toni pa se priporočajo predvsem  v slabše osvetljenih predsobah in temnejših hodnikih. Seveda pa ne boste zgrešili z zlatim pravilom: "Manj je več". Sorodni članki

Čar majhnih stanovanj

Poznate francoski izraz: "joie de vivre"? Francozi znajo uživati življenje. Mmmm ... Rogljički, bela kava, velika črna ...

Poletna lanterna

Poletje je čas dolgih sprehodov. Obilice sladoleda. Vročih dni in ležernih večerov. Danes vam predstavljamo krasno ...

Lesene kuhalnice

Se tudi vam dogaja, da ob rojstnih dnevih in posebnih praznovanjih preprosto ne veste, kaj kupiti? Bi radi podarili ...

Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: