Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izberite posteljo, ki vam najbolj ustreza

postelja v moderni spalnici

Postelja je najpomembnejši in osrednji kos pohištva v spalnici. Tretjino življenja prespimo, veliko časa v postelji tudi prebiramo, sanjarimo in poležavamo. Postelja je kraj, kjer začnemo in končamo svoj dan. Povsod je lepo, a najlepše je v domači postelji. Se strinjate?

Prava postelja je udobna, poskrbi za kakovosten spanec in vzbuja pridih romantike. Ponuja vam možnost, da se zjutraj zbudite sveži in naspani. Izbira postelje velikokrat ni preprosta. Upoštevati je potrebno velikost postelje, izbrati ustrezen model, se odločiti glede posteljnega dna, razmisliti o oblazinjenju in dodatkih, kot so nočne omarice, osvetlitev ipd.

Pomembna je izbira velikosti postelje. Odvisna je od tega, kako veliko spalnico imate, kakšen je vaš spanec, spite sami ali v dvoje. Preozka postelja in premalo prostora vsekakor negativno vplivata na spanec.

Postelja po meri – ko želite več

Če želite dodobra izkoristiti prostor v spalnici, potem je postelja po meri prava za vas. Prilagodila se vam bo v vseh pogledih – z dimenzijami, materiali, barvami, shranjevalnim prostorom in estetsko dovršenim vzglavjem.  Vaša postelja naj bo razkošna, elegantna in udobna. Takšna, ki popestri vsako spalnico in pripomore h kakovostnemu spancu. Predali pod posteljo vas bodo razvajali z dodatnim shranjevalnim prostorom. Če pa boste posteljo opremili še z lučkami, bo delovala precej mistično.

postelja po meri

Vrednost skrite postelje Aladin

Ko vam primanjkuje prostora, je postelja Aladin pravi zaklad. V prostor jo umestite tako, da vam bo podnevi, skrita v omari, najbolje služila za dnevni prostor, ponoči pa za spanje. Dodatne omarice ob postelji ustvarijo harmonijo in vas podpirajo pri pospravljanju. Nadgradnja z dvosedom, v barvni izbiri po vaše, ustvari večfunkcijski pohištveni element. Zagotovo ena izmed rešitev, ki najbolj učinkovito rešuje težave s pomanjkanjem prostora.

dvižna postelja

Postelja Air vas razvaja z zračnostjo

Vzmetnica potrebuje ustrezno podporo posteljnega dna. Vzmetnica naj diha, poleg tega oddaja tudi vlago. Akronove postelje vključujejo fiksno dno ali prožni latofleks. Izbira je vaša, v vsakem primeru naj bo dno zračno in zagotovljena bo kakovost spanja. Akronova posebnost so postelje Air z revolucionarnimi žepkastimi vzmetmi, ki zagotavljajo optimalno gibljivost in zračenje.

postelja s predali

Otroške postelje in pogradi

Vsaka otroška postelja je zgodba zase. Upošteva otrokove navade in razpoložljivost prostora. Izbor je odvisen tudi od števila otrok. Vedno pa naj bodo otroške postelje privlačne, kot se za navihane fantiče in razigrane deklice spodobi. Skrbno načrtovane otroške postelje pomagajo ustvariti domišljijski svet otrok. Še zlasti priljubljeni so pogradi s stopničkami ob strani, ki služijo tudi kot predali. Seveda pa tudi visoke postelje v različnih izvedbah. Preverite idejne rešitve otroških sobic Akronček.

otroški pograd

Postelja naj bo umeščena v miren kotiček, kjer si boste poleg spanja privoščili urice sproščanja. Umirite ga z nežnimi barvami in mehko svetlobo. Posteljo si lahko zamislite sami in uživate v ustvarjanju nečesa, kar bo samo vaše. Uporabljali jo boste vsak dan, zato se vsak trud poplača. Premišljeno izdelana postelja veliko pove o značaju vašega najbolj intimnega prostora.

Po jutru se dan pozna. Zagotovite si sveža jutra z izbiro vrhunske postelje po meri, ki ustreza vašemu okusu in se stilsko prilagaja prostoru. Oglejte si galerijo Akronovih postelj in skritih postelj.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!