Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Balkon - skrita oaza

Tišina in udobje lastnega malega »zen« kotička. Krasna oaza za počitek in poletno sanjarjenje je z malce truda in kreativnosti lahko balkon. Verjamemo, da ne rabimo posebej poudarjati, da so vsi prostori, tudi zunanji, odraz nas samih.

In prav balkoni, posebej manjši, so pogosto neupravičeno zapostavljeni. V spodnji galeriji vam kot navdih ponujamo nekaj preprostih zamisli za ureditev balkona, da bo ličen na oko in udoben za dolga posedanja. Prvi korak pri urejanju balkona je prav gotovo njegovo temeljito čiščenje - pospravite vso navlako, ki se je nabrala na njem.

Za veliko popestritev bodo poskrbele že zelene rastline. Posadite jih v lonce, ki omogočajo morebitno prestavljanje. Dajte si duška pri izbiri okrasnih loncev. V kolikor ste bolj naraven tip, posezite po glinenih, vsi ljubitelji barv pa si privoščite pisane različice. Kreativcem predlagamo, da lončke izdelajo kar sami. Odslužene pločevinke se lahko hitro spremenijo v cvetlične lončke s šik pridihom.

Svežino boste na balkon vnesli z uporabo potiskanih blazin, pisanih ogrinjal in drugačnih preprog. Odlična ideja je tudi t.i. zelena stena, ki s pritrjenimi lonci in drobnim zelenjem poskrbi za zelen prostor tudi na najmanjših balkonih.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!