Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Akronov salon tudi v Ljutomeru

Akron širi svojo prodajno mrežo! Tokrat v Prlekijo, kjer vam bomo naše pohištvo približali v salonu Senpo v Ljutomeru. Izbrali smo priljubljen salon za pohištvo, ki z odlično ponudbo stranke razveseljuje že več kot 23 let.  V salonu velikosti 1.800 m2 najdete komplet ponudbo za opremo doma.

Kljub temu, da je vsak kos Akronovega pohištva unikat, izdelan samo za vas, priporočamo, da si pred nakupom ogledate razstavne eksponate. Prepričali se boste o kvaliteti materialov in izdelave, skupaj s svetovalci pa poiskali najboljšo izbiro za vaše potrebe.

Na ogled je vgradna omara v rjavo beli kombinaciji. Notranjost skriva predloge za optimalno razporeditev in izkoristek prostora, vzorčna tabla z materiali pa ponuja izbiro med atraktivnimi barvami. Tako kot po celotni prodajni mreži Akron vam tudi v Ljutomeru nudimo celovito storitev – svetovanje, izris, izmera, dostava in montaža ter ugodne plačilne pogoje.

Vgradna omara v Ljutomerju

Vgradna omara po meri

Garderobo v spalnici lahko shranjujete v vgradni ali klasični omari – odvisno od razpoložljivosti vašega prostora. Razstavljena spalnica na minimalni površini omogoča optimalno shranjevanje in odlično spanje. Prepričajte se sami!

Spalnica v salonu ljutomer

Moderna spalnica po vaši meri

Ob pogledu na otroško sobo se zdi, da je dan lepši. Zaradi izbire svetle barve v kombinaciji s sončno rumeno ter razgibani postavitvi pohištva. Ponuja skrite kotičke za mladostniške zgodbe – pod posteljo, v omari, na odprtih policah in mizici na koleščkih. Bi se podala tudi v vaš dom?

salon pohištva Ljutomer

Otroška in mladinska soba v enem

V salonu Senpo vas pričakujejo. Prve kupce bodo do konca februarja nagradili s praktičnim darilom– modernim stojalom za časopise.

Stojalo za časopise

Nakup februarja v Akronovem salonu v Ljutomeru prinaša darilo

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!