Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ustvarite popolno spalnico s posteljo Akron

Spalnica je naše zatočišče pred glasnim svetom, prostor, kjer odložimo dolg, naporen dan in se pripravimo na naslednjega. Spalnica ni nujno ločen prostor – spalnica je lahko samo kotiček v majhnem stanovanju, lahko pa je razkošen prostor, ki poleg osnovnega pohištva vsebuje še garderobno sobo, fotelj, kozmetično mizico … Vsem pa je skupno to, da v njih kraljuje postelja. Velika, majhna, francoska, dvižna, pograd – vsako stanovanje potrebuje svoj tip postelje glede na razpoložljiv prostor in število uporabnikov.

1. Postelje s shranjevalnim prostorom

Ker postelja zajema veliko prostora, ga je pametno dobro izkoristiti. V ta namen smo v Akronu naredili 3 tipe postelj:

dvignjena vzmetnica pri dvižni postelji
vzmetnica v ravnem položaju pri postelji

2. Postelje za majhne prostore

Postelja za manjše stanovanje

Skrita postelja Aladin je najboljša izbira postelje v garsonjeri

Garsonjere, enosobna stanovanja in stanovanja s številčno družino pogosto potrebujejo vsak kvadratni meter prostora – in postelje Akron vam ponujajo domiselne rešitve, ki rešujejo prostorsko stisko.

  • skrita postelja Aladin se po uporabi navpično dvigne ob steno, lahko tudi v omaro, zato vam čez dan ne jemlje prostora
  • enako velja za skrito bočno posteljo Aladin, ki se bočno zloži ob steno, po želji tudi v omaro, da ima spalnica zaokrožen videz
  • skrita postelja v omari Tomi je odlična rešitev za garsonjere, saj se zjutraj enostavno zloži v omaro, v zaprti funkciji pa se spremeni v praktičen dvosed in tako spalnico spremeni v dnevno sobo.
  • na voljo imamo seveda tudi praktične pograde – popolna rešitev za večje družine

3. Postelje za velike, udobne spalnice

Postelja za manjše stanovanje

Imate na voljo dovolj prostora in si želite dizajnersko zanimivo posteljo? Poleg vseh naštetih si zagotovo oglejte še te dve:

  • postelja Svit navdušuje zahtevnejše uporabnike, saj je zaradi zamaknjenega okvirja videti, kot da lebdi v zraku
  • postelja Zarja pa je priljubljena pri ljudeh, ki prisegajo na moderno, a klasično pohištvo. Prazen prostor pod posteljo omogoča enostavno čiščenje, hkrati pa nemoteno prezračevanje ležišča.

Pri vseh posteljah si lahko izberete barvo in dimenzije, ki vam najbolj odgovarjajo. Dodate pa jim tudi praktične nočne omarice s predalom, polico ali brez.

Vabljeni, da nas obiščete v naših prodajnih salonih in si ogledate naše kakovostne, po meri narejene postelje za vse okuse.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!