Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Viseče lončnice

Pika na "i" vsakega doma so prav gotovo zelene ali cvetoče lončnice, ki ambientu dajejo noto domačnosti. Postavljene v lep ločnek in seveda primerno negovane, pa so prava paša za oči. Danes vam bomo predstavili nekaj svežih idej za malce drugačno postavljanje lončnic v prostor. Te v prostoru ne bodo stale, ampak visele.

Makrame

Le kdo ne pozna ljubkih pletenih "košar" za rože? Ste vedeli, da ta starodavna umetnost "vezanja" vozlov sega vse do 13.stoletja, ko so arabski tkalci z različnimi vzorci vozlov okraševali oblačila? Če boste povprašali babico ali teto, še prav gotovo poznata tehniko izdelave makrame košare. Če pa niste mojster pletenja, se lahko poslužite majhnega trika.

V železnini poiščite tanjše,votle železne palice. S sprejem jih pobarvajte v želen odtenek. Nato več daljših vrvic povežite v vozel. Vrvice razprite v zvezdo. Nato na vsako nanizajte eno palico. Posamezne vrvice med seboj zvežite in ponovno nanizajte palice. Nizajte in vežite tako dolgo, dokler ne dobite obliko "vrečke". Predlagamo vam, da pri vezanju uporabite na sredi kar lonec, ki bo nato stal v vaši košari. Tako boste brez težav zadeli pravo obliko viseče košare.

Luknje in luknjice

Najlažje je cvetlične lončke obesiti s pomočjo preproste vrvice. To storite tako, da v glinen lonec izredno previdno zvrtate 2 luknji. Luknji naj bosta na nasprotnih straneh. Nato skozi luknji zgolj napeljite vrv ali tanko verigo. Lonec z vrvico obesite na steno ali vrata in dodajte lončnico. Kreativni lahko lončke pisano obarvate ali, še bolje, delo prepustite otrokom, saj njim umetniškega elana nikoli ne zmanjka. Nekaj simpatčnih idej za viseče lončnice pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!