Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Unikatna garsonjera

Lepi trenutki se začnejo doma. Zato se splača potruditi pri opremljanju in si vzeti čas za načrtovanje. Še zlasti, če gre za opremljanje garsonjere. V tem primeru si privoščimo še več inovativnosti, ustvarjalnosti in drznosti.

Naša stranka je želela nasvet za opremo garsonjere, z osrednjim prostorom, ki meri 12,5 m2. V ta prostor je potrebno umestiti kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in garderobo. Skratka vse, kar je potrebno za udobno bivanje. Obstoječa kuhinja je za vrati. V sobi je bila še postelja, tv omarica in miza. Na koncu prostora je okno, ki poskrbi za dovolj svetlobe v prostoru.

unikatna-garsonjera-zložena-postelja

Veliko se bo dogajalo v tem malem prostoru. Arhitektka je najprej obrnila kuhinjo in jo postavila ob daljšo steno. S tem je pridobila dodatnih 60 cm prostora in omogočila udobnejšo kuhinjo. Nasproti kuhinje stoji visoka omara za oblačila. Ob njej je jedilna miza, dovolj dolga, da lahko sprejme še enega gosta. Večinoma bo en stol pospravljen in bo miza služila tudi kot pisalna miza za vse službene obveznosti. Nad mizo sta dve polički, kamor se lahko odloži kakšno malenkost. Miza se nadaljuje v tv sestav s predali. Na koncu ostane prostor za dekoracijo, na primer lepo lončnico ali kipec. Rastline naredijo prostor prijetnejši in živahnejši, zato jih je pametno vključiti v dom. Nasproti tv regala je postelja s sedežno garnituro, ki se skriva v omari. Ponoči se na njej udobno spi, podnevi pa se postelja enostavno pospravi. S tem pridobimo kar nekaj prostora, ki na tako mali površini vedno pride prav. Ob postelji sta dodatni omari, ki sta delno zaprti in delno odprti.

Prostor je dovolj svetel, da je osnovna barva pohištva v barvi hrasta. Uporabljen je iveral v tej barvi. Kuhinja, razen pulta in omarnih vrat, je v beli barvi. Prostoru daje industrijski pridih opečnata stena.

unikatna-garsonjera-z-zložljivo-posteljo

Čeprav je garsonjera majhna, smo prepričani, da se stranka v njej počuti udobno in sproščeno. Če tudi vi opremljate garsonjero, nas povprašajte za nasvet.

Več člankov opremljanja s pohištvom Akron si lahko ogledate tudi v rubriki Opremljamo z arhitektko v Delu in dom.

unikatna-garsonjera-tloris

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!