Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Barve v otroški sobi (1.del)

Opremljanje otroške sobe je veliko več kot nakup previjalne mize, primerne omare in otroške postelje. Tukaj je še izbira primerne barve sobe, zaves, posteljnine in ostalih dodatkov. Izbira barv pa že dolgo ni več omejena zgolj na modroza dečke in roza za deklice.

Barva, ki pritegne pozornost

Ste opazili, kako se otroci navdušujejo nad pisanimi odtenki? Strokovnjaki, ki so se poglobili v otroško barvno zaznavanje trdijo, da je prav vijolična tista barva, ki  najbolj očara malčke in zadrži njihovo pozornost. Obenem pa je vijolična prijazna za oči.

Rdeče, ki te ljubim rdeče

Rdeča je barva pomembnih stvari. In pomembne reči opazimo najprej. Prav nobenega dvoma ni, da je rdeča močna barva, ki pritegne pozornost. Kljub pozitivnim učinkom rdeče barve, pa mora biti ta v prostoru uporabljena premišljeno. Za otroško sobo vam odsvetujemo barvanje celotnega prostora ali večjih sten rdeče. Boljša izbira je kombiniranje rdeče z nevtralnejšimi toni. Pri rdeči vsekakor velja načelo: »Manj je več.«

Svežina morja

Modra barva ostaja stalnica med barvami otroških sob. Otroci obožujejo modre odtenke, ki spominjajo na jasno nebo in široki ocean. Da bo modra res zasijala v vsej svoji modrini vam svetujemo, da ob njej uporabite odtenke sive, rumene, bele ali rdeče, ki bodo modri barvi dali prefinjen in dodelan videz. Nekaj primerov ureditev otroških sob si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!