Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Tabure

Se še spomnite taburejev? Tistih malih sedežev, ki so jih znale naše babice potegniti iz kota in so poskrbeli, da smo imeli zmeraj vsi dovolj prostora za sedenje? Ker se t.i. »vintage« stili vračajo v vsem svojem sijaju, verjamemo da bo tabure krasna popestritev vašega doma.

Danes vam v naši rubriki nasvetov »naredi sam« predstavljamo enostavno idejo za izdelavo tabureja kar doma. Gre za idejo ameriške avtorice, ki je za svoj projekt uporabila star mlečni zaboj - mi pa se bomo poslužili kar kakšnega dobrega starega lesenega zaboja za jabolka. Tako izdelan tabure lahko postavimo v dnevno sobo, otroško sobo ali pa v predsobo, kjerbo služil kot udoben stol za obuvanje čevljev.

Potrebujemo:

-          Star lesen zaboj;

-          Desko za pokrov;

-          Žeblje;

-          Blago za tapeciranje;

-          Peno za tapeciranje;

-          Lepilo;

-          Spenjač;

-          Škarje;

-          Tečaje za odpiranje.

Navodila:

Star zaboj dobro očistimo. V kolikor je zunanjost pregroba, jo pobrusimo z brusnim papirjem in za zaščito nanesemo dodatno plast laka. Iz deske izrežemo pokrov. Uporabimo zgornje mere našega zaboja. V kolikor želimo, da se tabure odpira na stran, namestimo tečaje za odpiranje. Iz pene izrežemo pravokotnik v dimenzijah zgornje deske. Na podlago ga prilepimo z lepilom. Iz blaga izrežemo kos, ki je po robovih približno 10 centimetrov večji. Napnemo ga preko pene in na spodnji strani spnemo s spenjačem. S škarjami odrežemo odvečno blago. Na koncu nam preostane samo, da naš tabure postavimo na izbrano mesto. V kolikor bi želeli svojemu tabureju dodati še malce šik note, vam priporočamo, da mu namestite koleščke za lažje premikanje. Prijetno ustvarjanje vam želimo. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!