Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Sodobno božično drevesce Xmas3

V naših krajih je krašenje božičnega drevesca že preraslo v tradicijo. Običajno se okoli božiča zbere družina, ki bogato okrasi drevesce. Izbira slednjih pa v zadnjih letih poraja vedno večje polemike. Kakšno drevesce izbrati? Naravno? Okoljevarstveniki zmajujejo z glavo in se vedno glasneje sprašujejo, ali je smiselno za nekaj dni v letu uničiti mlado drevo. Vedno glasnejša pa so tudi vprašanja o kemijski sestavi plastičnih replik.

Naravi prijazna izbira

Xmas3 je drugačno božično drevesce. Narejeno je iz trajnostnih in okolju prijaznih materialov. V dom prinaša toplino, vonj in čarobnost praznikov. Posebej simpatična je njegova zasnova - drevo se namreč sestavi in enako hitro tudi razstavi. Drevesce bo tako kot družinska dediščina šepetalo praznične zgodbe prihodnjim rodovom in si prislužilo hvaležnost naravnih zimzelenih igličastih dreves, ki bodo končno lahko postala velika.

Po uporabi enostavno pospravimo

Po praznikih Xmas3 pospravite v priročno valjasto embalažo, ki v shrambi zavzame malo prostora. Podstavek in zvezda sta izdelana iz smreke, medtem ko so deblo in veje iz parjene bukve. V višino meri 180 cm, z zvezdo pa 190 cm. Premer drevesca je 100 cm, tehta pa zavidljivih 2,7 kg. Tudi cena je več kot hvaležna - za 89 evrov dobite božično drevesce za dolgoletno uporabo.

Okrasitev

Na Xmas3 se podajo prav vsi okraski, od doma izdelanih piškotov do glamuroznih obešank. Xmas3 pa ni namenjen le okraševanju doma. Uporabimo ga lahko v poslovnem prostoru ali trgovini, tako za elegantno dekoracijo kot razstavno stojalo za izdelke. Drevesce Xmas3 si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!