Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Obogatite svoj dom z izbranimi knjižnimi policami

Izdajajo vaš edinstven okus. Z minimalističnim dizajnom obogatijo vsak prostor. Gostoljubje nudijo vašim uokvirjenim spominom, umetninam in rožam, predvsem pa zakladnicam znanja in domišljija. Uganete, o čem govorimo? Seveda, to so knjižne police!

Knjižne police – enostavno ne gre brez njih!

Knjižne police so tako minimalističen del opreme, da jih pogosto sploh ne opazimo, še posebej, če so bogato založene s knjigami, kar je za ljubitelje knjig samoumevno. In tudi mi se strinjamo s tem, da naj bodo knjižne police minimalistične, predvsem pa praktične, kakovostne in prilagodljive, da bodo vaše knjige varno spravljene na mestu, ki jim pripada.

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov za nakup takih knjižnih polic, ki se bodo odlično zlile z vašimi željami in prostorom, ki ga imate na voljo.

1. Oblika in velikost – za popolno zadovoljstvo so najboljše police, narejene po meri

Knjižne police pri svojih dimenzijah tako rekoč nimajo meje, saj si lahko omislite samo preprost poličnik ali ogromen knjižni regal, ki se razprostira čez celo steno. Naj z vami delimo nekaj idej.

Preproste knjižne police za manjše sobe

Nekaterim je dovolj samo preprosta miniaturna polica nad posteljo za eno knjigo in budilko, drugi imajo raje posebne, vpadljive oz. dekorativne knjižne police, ki pritegnejo pozornost z nenavadno obliko. Vertikalno, horizontalno zložene police, morda v obliki kvadrata … možnosti so neomejene. Oglejte si nekaj primerov.

Knjižni regali – kralji sob za knjižne molje

Če imate knjig precej več, kot jih lahko preštejete na prste, boste zastrigli z ušesi ob naslednjih predlogih in idejah. Knjižni regali, ki jih izdelujemo v Akronu, so našli pot v številne domove doma in v tujini, saj niso omejeni s prostorom, širino in višino prostora, kot je to običajno pri standardnem pohištvu. Naši knjižni regali po meri se lahko vzpenjajo nad oknom, so vam na dosegu roke, če sedite na bralni klopci (ki vam jo seveda tudi naredimo mi), ali zasedejo celo steno. In po potrebi se lahko stisnejo tudi v kot. Poglejte si nekaj idej.

Vgradne knjižne police – več kot samo police

Ste tudi vi med tistimi, ki se veselite nakupa novih knjig? Potem je za vas edina prava rešitev ogromna vgradna knjižna polica. Vaše ljube knjige se pač ne morejo stiskati v škatlah, kajne? Oglasite se pri nas in skupaj bomo pogledali, kako najbolj optimalno izkoristiti prostor. Svetovali in izdelali vam bomo vgradno knjižno polico, ki vam bo v ponos še dolga leta. In na kateri še nekaj časa ne bo zmanjkalo prostora.

Vgradno knjižno polico vam lahko zmontiramo med 2 sosednji steni, k eni steni, v kot, pod stopnice ali jo naredimo celo namesto pregrade med dvema prostoroma. Tako združite prijetno s koristnim! Nekaj idej, ki bodo mogoče našle prostor v vašem domu, sledi spodaj.

2. Funkcionalnosti knjižne police

Knjižne police oziroma regali niso nujne statična zdeva. Po želji so lahko opremljene s koleščki za lažje premikanje in z možnostjo nastavitve širine polic v regalu. Seveda pa je lahko knjižni regal tudi predelna stena, kar je z našim znanjem, skrbnostjo in inovativnimi procesi popolna rešitev za razdelitev sobe na 2 dela. In kar je najlepše, izdelamo in dobavimo vam jo lahko že v 3 tednih.

3. Kaj pa barve in materiali?

Barve so pri knjižnih policah in regalih Akron najmanjši problem, saj si lahko izberete praktično karkoli. Vso naše pohištvo je narejeno po meri, zato se lahko z barvami in tudi materiali igramo po mili volji.

Do potankosti se lahko približamo barvam in zasnovi vašega pohištva, pri čemer vam lahko pomagajo tudi naši svetovalci, ki vam po dogovoru svetujejo tudi pri vas doma.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!