Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Akron pozdravlja slovenske BoxSpring postelje

Boxspring postelja

Akron je podjetje z več kot 30 letno tradicijo celovitih rešitev opremljanja stanovanj z vgradnimi omarami in drugim pohištvom, s katerim krasimo spalnice, garderobne omare, otroške in dnevne sobe, pisarne, kopalnice, mansarde, predsobe in druge ambiente.

Ponosni smo, da smo večino časa korak pred konkurenco, sledimo novim smernicam opremljanja stanovanj in kreiramo lastne ideje. Z napredno tehnologijo ustvarjamo najlepše in najboljše rešitve za popoln izgled stanovanj, hiš in poslovnih prostorov. Pri tem nam ne uide niti najnovejši trend oblazinjene BoxSpring postelje, ki nastaja pod okriljem slovenskega podjetja Maremico.

Podpiramo slovensko proizvodnjo BoxSpring postelje

Pri naših kupcih in poslovnih partnerjih smo znani po tem, da sledimo novostim, napredni tehnologiji, presegamo okvire pričakovanj in podpiramo slovensko proizvodnjo. In če se navežemo na to, z veseljem pohvalimo slovensko delo in znanje ekipe Maremico, saj čutimo medsebojno podporo in spoštovanje že od samega začetka. Oni so namreč specialisti in inovatorji na področju razvoja in proizvodnje vodnih postelj Lectus, po meri izdelanih ležišč Leticia in so podpisani pod najnovejšim trendom oblazinjene postelje - BoxSpring postelje.

Oblazinjene boxspring postelj

Ponosni smo na naše skupne vrednote

Vrednote našega podjetja so osredotočene na zagotavljanje kakovosti, zadovoljstva strank, skrbi do okolja in spoštovanja do sočloveka. Že od samega začetka opažamo enake vrednote tudi pri podjetju Maremico, ki so na trgu že od leta 1994. V Akronu, kjer večinoma ustvarjamo z lesom, smo navdušeni nad popolno kreacijo njihove oblazinjene BoxSpring postelje. Navdušuje nas z naslednjimi lastnostmi:

1. BoxSpring postelja je oblazinjena od A do Ž

Čeprav imamo pri Akronu zaenkrat oblazinjena le posteljna vzglavja, imajo slovenske BoxSpring postelje oblazinjen tudi posteljni okvir in ležišče. Uporabniku prepustijo izbiro barve oblazinjenja in ga pri tem ne omejujejo. Na voljo imajo več kot 100 barvnih odtenkov v številnih materialih in kar nekaj BoxSpring modelov.

2. Ležišče, ki je del BoxSpring postelje, izdelajo glede na potrebe in želje kupca

Izdelava pohištva po meri je ekipi Maremico dobro poznana. So med prvimi v Sloveniji po kakovosti in inovativnih rešitvah za vsak kotiček vašega doma. Ko gre za izdelavo ležišča, ki ga njihova ekipa izdela oziroma prilagodi glede na potrebe in želje naročnika, je to nekaj, nad čim smo zares navdušeni.

3. Daljša življenjska doba BoxSpring postelje in skrb za okolje

Inovativen pristop in skrbno premišljen koncept njihove postelje BoxSpring prinaša veliko dobrega tudi za naše okolje. V podjetju imajo lastno proizvodnjo, zato lahko svojim kupcem osvežijo posteljo BoxSpring z novim oblazinjenjem delno ali v celoti, kadar koli to želijo. Zakaj bi menjali celotno posteljo BoxSpring, če lahko obnovijo ali osvežijo le bravo določenega dela postelje. Enako velja za notranji del BoxSpring postelje – to je vzmetnice Leticia ali vodno posteljo Lectus. Pri obeh lahko menjajo z leti dotrajane dele in tako pomembno doprinesejo k daljši življenjski dobi postelje in k prihranku v kupčevi denarnici.

Če vas zanima, zakaj so te postelje tako priljubljene in kateri znani Slovenci so zaupali svoje spanje prav slovenski BoxSpring postelji, preberite naslednji članek.

Oblazinjena postelja boxspring

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!