Stenska dekoracija

Se tudi vam zdijo vaše stene dolgočasne? Želite nekaj svežega ter barvitega? In povrhu ugodnega? Danes vam predstavljamo čudovito idejo, kako iz pokrovov škatel za čevlje ustvariti fantastično stensko sliko.

Poletje je čas, ko običajno najdemo več časa zase in se lotimo kakšnega večjega ali manjšega projekta prenove. Poletje pa je tudi čas dopustov in večjih izdatkov - tako nam za drobne detajle, ki polepšajo dom,  pogosto zmanjka finančnih sredstev.

Danes vam predstavljamo krasno idejo, kako iz pokrovov škatel za čevlje naredimo šik stensko dekoracijo. Vse, kar potrebujemo, je: 5 enako velikih pokrovov za čevlje, lepilo za servietno tehniko, časopis, barvo v pršilu in akrilno barvo.

Izdelava je precej preprosta. Robove škatel pobarvamo z barvo v pršilu. Pustimo, da se dobro posušijo. Vrh škatel po vsej površini premažemo z lepilom za servietno tehniko. V kolikor ne najdete originalnega lepila, lahko uporabite kar lepilo za les (npr. Mekol).

Površino nato prelepimo s časopisnim papirjem. Robove lepo obrežemo. Pustimo, da se lepilo povsem posuši. Na koncu nam preostane le še to, da na vseh 5 škatel narišemo drevo, ki se razteza preko vseh škatel. Slike, ki jih na steno obesite z manjšim razmakom med njimi, bodo delovale kot pravcate platno.Sorodni članki

Viseče lončnice

Narava se je že dodobra prebudila. Zdaj je čas, da bujno zelenje povabite tudi v svoj ...

Opremljanje majhne kopalnice

Za zadnjimi kopalniškimi trendi smo »pokukali k Artceramu, ki tudi tokrat navdušuje z linijo domiselnih in razigranih ...

Priprava otroške sobe na šolo

Začetek šole bo tukaj, kot bi trenil. K pripravam na začetek pouka pa sodi tudi ureditev otroške sobe. Da bo vaš ...

Obešanka za vrata

Za vas smo pripravili nadvse simpatičen »naredi sam« projekt, ki bo navdušil vse majhne nadebudneže. Lotili se bomo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: