Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stenska dekoracija

Poletje je čas, ko običajno najdemo več časa zase in se lotimo kakšnega večjega ali manjšega projekta prenove. Poletje pa je tudi čas dopustov in večjih izdatkov - tako nam za drobne detajle, ki polepšajo dom,  pogosto zmanjka finančnih sredstev.

Danes vam predstavljamo krasno idejo, kako iz pokrovov škatel za čevlje naredimo šik stensko dekoracijo. Vse, kar potrebujemo, je: 5 enako velikih pokrovov za čevlje, lepilo za servietno tehniko, časopis, barvo v pršilu in akrilno barvo.

Izdelava je precej preprosta. Robove škatel pobarvamo z barvo v pršilu. Pustimo, da se dobro posušijo. Vrh škatel po vsej površini premažemo z lepilom za servietno tehniko. V kolikor ne najdete originalnega lepila, lahko uporabite kar lepilo za les (npr. Mekol).

Površino nato prelepimo s časopisnim papirjem. Robove lepo obrežemo. Pustimo, da se lepilo povsem posuši. Na koncu nam preostane le še to, da na vseh 5 škatel narišemo drevo, ki se razteza preko vseh škatel. Slike, ki jih na steno obesite z manjšim razmakom med njimi, bodo delovale kot pravcate platno.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!