Sanjska postelja AKRONair

Ljudje skoraj eno tretjino svojega življenja prespimo. Sliši se veliko, a pravega pomena spanca se zavemo šele, ko nam ga primanjkuje. Postelja AKRONair poskrbi za mirne in prespane noči.

Pri snovanju postelje AKRONair smo v Akronu želeli združiti dvoje: občutek spanja v zraku in celoten izkoristek prostora. Rezultat  našega dela je postelja AKRONair, ki s svojo inovativno obliko in razporeditvijo elementov učinkovito izrabi podposteljne predale. Posebnost postelje je prav gotovo zračno ležišče, ki dejansko "lebdi" na gibljivih diskih, kar daje občutek spanja na oblakih.

Postelja AKRONair je brez stranskih stranic, kar poskrbi za neprestano kroženje zraka, s tem pa za prezračevanje ležišča. Gibljivi diski obenem omogočajo, da se ležišče popolnoma prilagodi uporabniku, kar pomeni, da se pri spanju teža porazdeli. 

Vaša nova sanjska postelja ima lahko leseno ali oblazinjeno vzglavje. Izbirate lahko med dvema dimenzijama: 180x200 ali 160x200 cm. Debelina vznožja in vzglavja je standardno določena in meri 36 mm. Poljubno pa lahko izberete barvo posteljnega okvirja (stranice pri nogah in podstavka za diske), barvo oblazinjenega vzglavja in prednje ploskve predalov.

Da bo tudi ob postelji prostor za vse majhne in velike reči, poskrbijo podposteljni predali, v katere lahko pospravite do kar 50 kg. Brez naljljubše knjige in kozarca vode ob postelji ne gre. Postavili ju boste lahko na priročni izvlečni nočni omarici na kolesih. Primer realizirane postelje AKRONair si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Preurejena pisalna miza

Urejen delovni kotiček je ključen za učinkovito delo. Za vas smo zbrali nekaj krasnih idej za predelavo pisalne ...

Poletni trendi 2014

Poletje je tukaj. Preden se prične še koledarsko, »preoblecite« dom v poletne barve. Za vas smo zbrali štiri vroče ...

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...

Stili opremljanja

Se lotevate opremljanja doma in ne veste, kateri stil opremljanja izbrati? Se vam zdi kolebanje med minimalizmom in ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave