Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Sanjska postelja AKRONair

Pri snovanju postelje AKRONair smo v Akronu želeli združiti dvoje: občutek spanja v zraku in celoten izkoristek prostora. Rezultat  našega dela je postelja AKRONair, ki s svojo inovativno obliko in razporeditvijo elementov učinkovito izrabi podposteljne predale. Posebnost postelje je prav gotovo zračno ležišče, ki dejansko "lebdi" na gibljivih diskih, kar daje občutek spanja na oblakih.

Postelja AKRONair je brez stranskih stranic, kar poskrbi za neprestano kroženje zraka, s tem pa za prezračevanje ležišča. Gibljivi diski obenem omogočajo, da se ležišče popolnoma prilagodi uporabniku, kar pomeni, da se pri spanju teža porazdeli. 

Vaša nova sanjska postelja ima lahko leseno ali oblazinjeno vzglavje. Izbirate lahko med dvema dimenzijama: 180x200 ali 160x200 cm. Debelina vznožja in vzglavja je standardno določena in meri 36 mm. Poljubno pa lahko izberete barvo posteljnega okvirja (stranice pri nogah in podstavka za diske), barvo oblazinjenega vzglavja in prednje ploskve predalov.

Da bo tudi ob postelji prostor za vse majhne in velike reči, poskrbijo podposteljni predali, v katere lahko pospravite do kar 50 kg. Brez naljljubše knjige in kozarca vode ob postelji ne gre. Postavili ju boste lahko na priročni izvlečni nočni omarici na kolesih. Primer realizirane postelje AKRONair si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!