Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo po meri za dnevno sobo

Dnevna soba je prostor za druženje, hkrati pa tudi za počitek in zabavo. Opremljena naj bo v skladu z uporabnikovim načinom življenja ter sodobnimi trendi. V ospredju sta praktičnost in estetika.

Tokrat smo z nasveti sodelovali pri prenovi dnevne sobe. Uporabnica se je naveličala starega pohištva, ki skupaj s kuhinjo tvori en prostor. Želi si osvežitve in pametnih rešitev. Zamenjala bi rada sedežno garnituro in omarico za TV, ki je trenutno prenizka. Trenutno ima veliko bele in stekla, rada pa bi imela kakšen lesen element.

dnevna-soba-z-belimi-in-lesenimi-odtenki

dnevna-soba-po-meri

Pred prenovo prostor deluje prazno. Vso pohištvo je v beli barvi in prislonjeno ob stene. Kljub temu, da kuhinja ni del tega projekta, je arhitektka vseeno predlagala nekaj sprememb. Glavni del kuhinje bi ostal nespremenjen, izkoristili pa bi nišo, ki je trenutno skoraj prazna. Zapolnili bi jo s hladilnikom in z nižjimi ali višjimi omarami za shranjevanje.  Okroglo belo mizo lahko nadomesti lesena pravokotna. Glavni del prenove je seveda dnevna soba. Sedežno garnituro bi postavili na sredino prostora, s hrbtom obrnjenim proti kuhinji. Za njo lahko stoji ožji knjižni regal, če ga bo bralka potrebovala. Namesto klubske mizice vi vključili tabure, ki služi kot podaljšek sedežne in hkrati kot mizica. Tv regal bi umestili ob nasprotno steno. Ob tej steni je radiator pravokotne oblike in bo postal del sestava, ki bo zapolnil celotno steno. Desno od vrat za spalnico bi vgradili visoko omaro za shranjevanje. Posebnost omare je osvetljena niša za knjige. Nad vrati po celotni dolžini stene so viseče omare za shranjevanje stvari, ki jih bralka ne potrebuje vsak dan. Pod njimi je umeščen radiator in viseči TV regal. Televizija lahko obesimo na steno ali jo postavimo na regal. Celoten vidni del stene je obložen z lesenimi lamelami, ki bodo dodale toplino vsej belini. Za omare je pretežno izbrana bela barva in je tako usklajena z barvo kuhinje. Regali so v lesnem dekorju, da nekoliko popestrijo belino.

preprosta-svetla-dnevna-soba

dnevna-soba-po-meri-tloris

Sedežna garnitura in jedilniški stoli so v sivi barvi. Dodatne barve v prostor pa lahko bralka doda z dekorativnimi blazinami, cvetjem, zavesami in drugimi dodatki. V dnevnem prostoru ohranimo edini obstoječi element, stol Rex, ki zdaj ne bo več osamljen lesen element v prostoru.

Več člankov opremljanja s pohištvom Akron si lahko ogledate tudi v rubriki Opremljamo z arhitektko v Delu in dom.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!