Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Otroška soba pri Mateji Tamše

Sobica za simpatično Saro

Fotografinja, blogerka, predvsem pa mamica, Mateja Tamše, je želela Sari zagotoviti posebno sobo. Takšno, ki bo ustvarjena samo za njo. Skupaj smo poiskali zanimivo rešitev, ki vam jo predstavljamo. Sicer smo imeli ogromno idej in prav težko se je bilo odločiti. Kaj menite, smo ustvarili lepo sobico?

Začeli smo z vgradno omaro, v kateri se po potrebi skriva tudi klop. Kakorkoli bo želela Sara. Omara zapolnjuje celotno steno in ima ogrooomno shranjevalnega prostora. Tako za zaprtimi vratci, kot na policah. Izgled omare je čudovit, zahvaljujoč nevtralni, a vendar modni barvni kombinaciji lesnega dekorja in pastelnih barv. Še lepša postane, ko se na njej bohotijo knjige, igračke in okraski. Ko pa Sara na klopci prebira knjige, omara prav oživi.

Pisarniški kotiček smo umestili v kot otroške sobe, pod okno, ki zagotavlja ustrezno osvetljenost. Dovolj velika pisalna miza nudi prostor za šolsko in prostočasno ustvarjanje. Na njej pa so pospravljeni tudi priročne pripomočki. Nad mizico so v kot vpeti moderni stenski regali. Nanje je Sara postavila najlepše dodatke. Zelo všečno, se vidi, da ima ustvarjalni duh po mamici J

Pisalno mizo in posteljo povezujejo nizki beli regali s predali. Bela barva daje občutek diskretnosti, saj se predalniki skoraj zlijejo s steno. Pa vendar se v njih skriva veliko šolskih potrebščin in veselih igračk.

 Po živahnem dnevu Sara zagotovo komaj čaka, da se uleže na prav posebno posteljo. Posteljo, ki jo je načrtovala sama in je čudovito izpadla. Tudi pod posteljo so umeščeni predali, med njimi pa zanimive kocke kot odprte police v lesnem dekorju. Sodobna rešitev lesnega vzglavja in lesne zaščite ob steni nudi posebno toplino, hkrati pa se stilsko ujema s talnimi oblogami in drugimi lesnimi detajli na pohištvu. Posteljo je Sara okrasila z drobnimi lučkami in tako pričarala še bolj pravljično vzdušje. Le kako se naj upre, da ne bi tudi podnevi poležavala na postelji? No, ne ravno poležavala, temveč prebirala napete knjige. Sara je namreč prava ljubiteljica knjig, kot razkrivajo fotografije.

 

Če vas je pohištvo navdušilo, se tudi vi lahko obrnete na Akronove svetovalce po aktualne ideje za opremljanje vašega doma. V kolikor želite zvedeti več o Mateji Tamše, pa obiščite njen blog, ki da najdete na Mami na kvadrat in pol. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!