Mačje kraljstvo

Takoj nas osvoji s svojo prikupnostjo, nežnim predenjem in dobrikanjem. Vsak lastnik mačk bi se strinjal, da so muce več kot ljubljenček. Hitro postanejo član družine, pogosto pa tudi njen šef.

Mačke bi lahko uvrstili v prav posebno kategorijo domačih ljubljencev. Za razliko od psov, ki se prilagodijo lastniku, se pri mačkah zgodi običajno prav obratno. Te samosvoje živali so tako edinstvene, da vašega prilagajanja ne boste niti opazili, dokler ne boste ugotovili, da se je vaša kepica zrinila na vaš del kavča. Ampak, kdo bi jim pravzaprav zameril?!

Mačje plezalo

Mačke ob uravnoteženi prehrani potrebujejo tudi veliko gibanja. To pa pomeni, da mora ob prostem gibanju po prostoru mačka najti tudi prostor za plezanje oziroma skakanje na višje površine. Na željo stranke smo pri Akronu izdelali po meri narejeno mačje plezalo. Gre za kombinacijo različnih površin, ki so bodisi pritrjene na steno ali strop, in omogočajo mačjim navihankam prosto sprehajanje po mačji modni pisti.

Posebnost omenjenega projekta je ta, da se mačje plezalo diskretno zlije v prostor in deluje kot pohištvo. Površine plezala pa so enostavne za vzdrževanje. Po slikah sodeč (spodnja galerija), pa mucke več kot uživajo v svoji novi pridobitvi.


Sorodni članki

Božična dekoracija doma

K lepo urejenemu domu sodi tudi sezonsko primerna dekoracija. Pred vrati je najbolj bleščeč mesec, ki kar kliče po ...

Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Prednosti garsonjere

Garsonjere postajajo vedno bolj popularne. V določeni meri so razlog (še vedno) visoke cene nepremičnin, tukaj pa je ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: