Mačje kraljstvo

Takoj nas osvoji s svojo prikupnostjo, nežnim predenjem in dobrikanjem. Vsak lastnik mačk bi se strinjal, da so muce več kot ljubljenček. Hitro postanejo član družine, pogosto pa tudi njen šef.

Mačke bi lahko uvrstili v prav posebno kategorijo domačih ljubljencev. Za razliko od psov, ki se prilagodijo lastniku, se pri mačkah zgodi običajno prav obratno. Te samosvoje živali so tako edinstvene, da vašega prilagajanja ne boste niti opazili, dokler ne boste ugotovili, da se je vaša kepica zrinila na vaš del kavča. Ampak, kdo bi jim pravzaprav zameril?!

Mačje plezalo

Mačke ob uravnoteženi prehrani potrebujejo tudi veliko gibanja. To pa pomeni, da mora ob prostem gibanju po prostoru mačka najti tudi prostor za plezanje oziroma skakanje na višje površine. Na željo stranke smo pri Akronu izdelali po meri narejeno mačje plezalo. Gre za kombinacijo različnih površin, ki so bodisi pritrjene na steno ali strop, in omogočajo mačjim navihankam prosto sprehajanje po mačji modni pisti.

Posebnost omenjenega projekta je ta, da se mačje plezalo diskretno zlije v prostor in deluje kot pohištvo. Površine plezala pa so enostavne za vzdrževanje. Po slikah sodeč (spodnja galerija), pa mucke več kot uživajo v svoji novi pridobitvi.


akcija odeja

Sorodni članki

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...

9 idej za uporabo plutovinastih zamaškov

Se je tudi vam doma nabrala velika bera plutovinastih zamaškov? Za vas smo poiskali kar devet simpatičnih idej za ...

Pisano stanovanje na Poljskem

Ste se kdaj vprašali, kako barve vplivajo na počutje v vašem domu? Želite v njem več pisanih odtenkov? Potem je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: