Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Mačje kraljstvo

Mačke bi lahko uvrstili v prav posebno kategorijo domačih ljubljencev. Za razliko od psov, ki se prilagodijo lastniku, se pri mačkah zgodi običajno prav obratno. Te samosvoje živali so tako edinstvene, da vašega prilagajanja ne boste niti opazili, dokler ne boste ugotovili, da se je vaša kepica zrinila na vaš del kavča. Ampak, kdo bi jim pravzaprav zameril?!

Mačje plezalo

Mačke ob uravnoteženi prehrani potrebujejo tudi veliko gibanja. To pa pomeni, da mora ob prostem gibanju po prostoru mačka najti tudi prostor za plezanje oziroma skakanje na višje površine. Na željo stranke smo pri Akronu izdelali po meri narejeno mačje plezalo. Gre za kombinacijo različnih površin, ki so bodisi pritrjene na steno ali strop, in omogočajo mačjim navihankam prosto sprehajanje po mačji modni pisti.

Posebnost omenjenega projekta je ta, da se mačje plezalo diskretno zlije v prostor in deluje kot pohištvo. Površine plezala pa so enostavne za vzdrževanje. Po slikah sodeč (spodnja galerija), pa mucke več kot uživajo v svoji novi pridobitvi.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!