Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izkoristite prostor v mansardi

Mansarde predstavljajo poseben izziv pri opremljanju zaradi svojih poševnin in omejenega prostora. V Akronu, s 35 leti tradicije v izdelavi pohištva po meri, imamo bogate izkušnje pri ustvarjanju funkcionalnih in estetsko dovršenih rešitev tudi za najzahtevnejše prostore. Slovensko pohištvo po meri je zasnovano tako, da sledi vašim željam in potrebam.

Ključni nasveti za opremljanje mansarde

Načrtovanje razporeditve pohištva: V mansardi je ključnega pomena optimizacija vsakega centimetra prostora, še zlasti pod naklonom strehe.

Vgradne omare: Vgradne omare z drsnimi vrati so odlična rešitev za niše in omejene prostore, kot je mansarda. Prilagodite jih lahko obliki strehe, tako da maksimalno izkoristite vsak kotiček za shranjevanje.

Postelje: Odločite se za predale pod posteljo in tako pridobite dodaten prostor za shranjevanje, kar je še posebej koristno v manjših mansardnih spalnicah.

Otroške sobe: Mansardne otroške sobe lahko postanejo prave pravljične dežele. V nižji del sobice umestite nizko pohištvo ali ustvarite igralne kotičke, ki izkoriščajo manjšo višino prostora.

Utility oziroma pralnica: Za utility v mansardi izberite prilagojene omare, regale ali police, ki se prilegajo strešnemu naklonu in tako optimizirate prostor za shranjevanje čistil, perila in gospodinjskih pripomočkov.

Kuhinja: Mansardne kuhinje zahtevajo posebno pozornost pri načrtovanju. S pohištvom po meri prostor popolnoma izkoristite.

Dnevna soba: S pravilno izbiro in umestitvijo pohištva v mansardno dnevno sobo bo ta moderna, zračna in prijetna za vsakodnevno uživanje. Vključite lahko tudi pisalno mizo ali delovni kotiček, ki ga od dnevne sobe ločite na diskreten način.

Dodatki za organizacijo in svetlost: Vključitev kozmetičnih mizic, oblazinjenih klopi, ogledal na drsna vrata omare ne samo, da povečajo funkcionalnost, ampak tudi optično povečajo prostor in ga naredijo svetlejšega.

Mansarde ponujajo edinstvene možnosti opremljanja. Pri idejnih rešitvah vam pomagamo z nasveti izkušenih strokovnjakov. Prilagoditev pohištva po meri in premišljena razporeditev sta ključna za maksimalno izkoriščen in udoben mansardni dom.

Prednosti izbire pohištva Akron za vašo mansardo:

Celovita storitev: Od svetovanja, 3D izrisov, izmer na domu, izdelave, dostave do montaže – Akron poskrbi za vse.

Slovenska izdelava in tradicija: Ponosni smo dolgoletno tradicijo slovenske izdelave in kakovost, ki zagotavlja dolgotrajnost in zadovoljstvo.

Hitri dobavni roki: Pohištvo bo pri vas doma predvidoma že v enem mesecu od potrditve naročila. Pri svetovanju so vam na razpolago svetovalci s prodajno mrežo po vsej Sloveniji.

Prilagodljivost in inovativnost: Ponujamo neskončne možnosti prilagajanja pohištva vašim prostorskim danostim in potrebam, od barvnih kombinacij do funkcionalnih dodatkov.

Ne dovolite, da bi vas omejitve mansarde zadržale pri ustvarjanju sanjskega doma. Z Akronovim pohištvom po meri lahko vsak kotiček vaše mansarde postane funkcionalen in estetsko privlačen. Naše izkušnje in znanje sta vam na voljo, da skupaj ustvarimo prostor, v katerem boste uživali.

Ste pripravljeni na preobrazbo? Kontaktirajte nas še danes.  

 

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!