Znižaj ceno pohištva

V Akronu strmimo k drznim in inovativnim rešitvam. Ponosni smo, da lahko kot prvi v Sloveniji predstavimo licitacijo pohištva. Stran, kjer lahko z enim klikom znižate ceno kosu pohištva, ki vam je že dolgo všeč.

Sodelovanje na Akronovi dražbi je sila preprosto. Za vas smo pripravili veliko izbiro elementov, ki jim s preprostim klikom na ikono »znižaj ceno«, zmanjšate ceno. Prepričani smo, da boste v naši široki ponudbi našli kaj zase. Pa naj bo to povsem unikatno, narejeno po meri ali standardnih dimenzij.

Priporočamo, da budno spremljate, kako napreduje licitacija vašega najljubšega elementa. Verjamemo, da ne želite, da vas kdo prehiti z nakupom. Cene, znižane od 20% do 60%, so kot vroče žemljice. Izdelek s ceno, ki se vam zdi primerna, lahko kupite kadar koli.

Kupljeno pohištvo lahko sami odpeljete ali pa se pustite razvajati in  izkoristite brezplačno dostavo in montažo.

 

 


Sorodni članki

Preoblečeni predalnik

Ste naveličani starih omaric? Popestrite jih s cvetličnimi dodatki. Naša ekipa je za vas poiskala simpatično idejo za ...

Obešanka za vrata

Za vas smo pripravili nadvse simpatičen »naredi sam« projekt, ki bo navdušil vse majhne nadebudneže. Lotili se bomo ...

Stenska umetnina

Ste tudi vi naveličani belih sten? Iščete pravo umetnino za vaš dom? Ne iščite več. Raje jo sami ...

Pograd Akronček Tonček

Pograd Akronček Tonček predstavlja novost s tremi posteljami v enem in z možnostjo različnih dodatkov, kot so poličke, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: