Znižaj ceno pohištva

V Akronu strmimo k drznim in inovativnim rešitvam. Ponosni smo, da lahko kot prvi v Sloveniji predstavimo licitacijo pohištva. Stran, kjer lahko z enim klikom znižate ceno kosu pohištva, ki vam je že dolgo všeč.

Sodelovanje na Akronovi dražbi je sila preprosto. Za vas smo pripravili veliko izbiro elementov, ki jim s preprostim klikom na ikono »znižaj ceno«, zmanjšate ceno. Prepričani smo, da boste v naši široki ponudbi našli kaj zase. Pa naj bo to povsem unikatno, narejeno po meri ali standardnih dimenzij.

Priporočamo, da budno spremljate, kako napreduje licitacija vašega najljubšega elementa. Verjamemo, da ne želite, da vas kdo prehiti z nakupom. Cene, znižane od 20% do 60%, so kot vroče žemljice. Izdelek s ceno, ki se vam zdi primerna, lahko kupite kadar koli.

Kupljeno pohištvo lahko sami odpeljete ali pa se pustite razvajati in  izkoristite brezplačno dostavo in montažo.

 

 


Sorodni članki

Opremljanje majhnega stanovanja

Majhno stanovanje ne pomeni nujno tudi malo prostora. Seveda je opremljanje manjšega stanovanja kompleksen projekt, ki ...

3D popestritev stene

Ste naveličani slik in osladnih posterjev? Želite nekaj unikatnega in drugačnega? Ste pripravljeni na kreativno akcijo? ...

Postelja iz palet

Človeška kreativnost skorajda ne pozna meja. Idealen primer ustvarjalnega razmišljanja in pridnih rok so postelje, ...

Piknik

Samo muhasto aprilsko vreme še preženemo in sezona piknikov se lahko ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: