Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in pomlad povabili, kar v svoj dom. Zelena kopalnica vas bo prav gotovo zjutraj napolnila z energijo in dobro pospremila v nov dan.

 

Zelena pa ni samo barva narave in mladosti, ampak tudi »vroča« trend barva za letošnje leto. Strokovnjaki napovedujejo, da jo bomo letos videvali povsod. In zakaj ne bi kanček zelene dodali tudi v vašo kopalnico.

Sveže in drugačno

Paleta zelenih tonov je skorajda neskončna. Naj bo bogato travnata ali limonasto zelena, pastelna in  skorajda siva, zelena je prav gotovo barva, ki hitro najde svoje mesto. Poda se tako v klasične, moderne, kot retro in rahlo vintage opremljene kopalnice. Njeno enostavno kombiniranje pa omogoča poigravanje z barvnimi kombinacijami in vzorci.

Keramika

Nekoč je veljalo zlato pravilo: »Velika kopalnica- velike ploščice, mala kopalnica- majhni vzorci.« Oblikovalci danes kršijo skorajda vsa pravila. Zakaj se torej ne bi tudi vi poigrali s keramiko v svoji kopalnici in tako ustvarili svoj mali spa, kar doma. Mozaična keramika, ki v sebi združuje različne odtenke zelene je sveža popestritev kopalnice. Uporabite jo lahko v pasovih ali pa z kombiniranjem barv uporabite na celotni površini.

Nekaj idej za ureditev kopalnice v zelenem lahko najdete tudi v spodnji galeriji.


Sorodni članki

Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi ...

Ureditev dnevne sobe po Feng Shui-ju

Feng Shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, ki osvaja svet. Za vas smo ...

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Kako pravilno obesiti sliko?

Zrcalo vsakega doma so stene, ki pripovedujejo zgodbe o ljudeh. Umetnost pravilnega obešanja slik pa je stara toliko ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: