Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in pomlad povabili, kar v svoj dom. Zelena kopalnica vas bo prav gotovo zjutraj napolnila z energijo in dobro pospremila v nov dan.

 

Zelena pa ni samo barva narave in mladosti, ampak tudi »vroča« trend barva za letošnje leto. Strokovnjaki napovedujejo, da jo bomo letos videvali povsod. In zakaj ne bi kanček zelene dodali tudi v vašo kopalnico.

Sveže in drugačno

Paleta zelenih tonov je skorajda neskončna. Naj bo bogato travnata ali limonasto zelena, pastelna in  skorajda siva, zelena je prav gotovo barva, ki hitro najde svoje mesto. Poda se tako v klasične, moderne, kot retro in rahlo vintage opremljene kopalnice. Njeno enostavno kombiniranje pa omogoča poigravanje z barvnimi kombinacijami in vzorci.

Keramika

Nekoč je veljalo zlato pravilo: »Velika kopalnica- velike ploščice, mala kopalnica- majhni vzorci.« Oblikovalci danes kršijo skorajda vsa pravila. Zakaj se torej ne bi tudi vi poigrali s keramiko v svoji kopalnici in tako ustvarili svoj mali spa, kar doma. Mozaična keramika, ki v sebi združuje različne odtenke zelene je sveža popestritev kopalnice. Uporabite jo lahko v pasovih ali pa z kombiniranjem barv uporabite na celotni površini.

Nekaj idej za ureditev kopalnice v zelenem lahko najdete tudi v spodnji galeriji.


Sorodni članki

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...

Enojna postelja ali pograd?

Urejanje sobe za dva je zanimiv projekt, ki zahteva kar nekaj premisleka in kreativnosti. Da vam bo delo lažje steklo, ...

Pisane preproge

Preproge so hitra rešitev za popestritev doma. Za vas smo zbrali dvanajst pisanih idej, ki igrivo polepšajo ...

Črno- bela kopalnica s pridihom retra

Opremljate ali prenavljate kopalnico? Za vas smo »pokukali« k Artceramu, ki navdušuje s črno belimi kombinacijami, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: