Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po mnenju strokovnjakov zaznamovali leto, ki je pred nami.

Pozabite na novoletne odločitve ter zaobljube, ki jih hitro pozabimo. Letos pričnite »veliko prenovo« kar doma. Svojemu domu podarite novo podobo s pomočjo petih trendov, ki vas bodo prav gotovo osvojili - pa še tako »in« bodo letos.

Kovinski odtenki

Vrnitve metalnih oziroma kovinskih odtenkov se bodo prav gotovo razveselili vsi ljubitelji svetlečih kovin. Za zlato, srebrno in bronasto pravzaprav težko rečemo, da so kdaj popolnoma poniknile v ozadje. Letošnje leto bodo še bolj vidne. Kovinske barve bo mogoče najti na skoraj vseh dodatkih. Če iščete zgolj en kos, ki bo popestril vaš dom, je luč v kovinski barvi prav gotovo prava izbira.

Modra v vseh odtenkih

Modra barva je barva samozavesti. In prav samozavestno bo modra letos vkorakala v notranje prostore. Mornarsko, pariško in indigo modra se bodo ponosno razkazovale tako v kopalnicah, kot spalnicah. Dodajte jim kanček rožnate, bež, rumene ali zlate, in  popolna kombinacija je zagotovljena.

Umetniške preproge

Tudi na področju talnih tapiserij prihaja novost. Klasične preproge bodo letos zamenjale preproge z motivi umetniških del. Ideja je seljenje umetnosti iz sten na tla. Predstavljate si krasno Monetovo mojstrovino, spredeno v mehko preprogo.

Motno steklo

»Čistost je tako lanska,« se strinjajo strokovnjaki. Zadnji modni krik je mlečno in peskano steklo, ki čudovito zaobjame ostrost stekla in mehkobo zabrisanih linij. Steklo bo tudi letos nepogrešljivo v kuhinjah (kot stenska obloga) in tudi v kopalnicah, kjer spretno izpodriva plastične prhe.

Grafika na keramiki

Keramika bo letos v znamenju grafičnega oblikovanja. Ploščice s krasnimi geometrijskimi potiski, ki delujejo kot okrasni papir, bodo prav gotovo hitro našle mesto med ljubitelji »retro« videza. Kopico idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.


 


akcija odeja

Sorodni članki

Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Pisane preproge

Preproge so hitra rešitev za popestritev doma. Za vas smo zbrali dvanajst pisanih idej, ki igrivo polepšajo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: