Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vodnik za urejeno in stilsko dovršeno spalnico

Razmišljate o prenovi spalnice ali opremljanju novega doma? Spalnica ni le prostor za počitek; je vaše zatočišče, kjer se začne in konča dan. Zato je pomembno, da je ta prostor funkcionalen, udoben in prilagojen vašim potrebam. Pri Akronu verjamemo, da je ključ do popolne spalnice v pohištvu po meri, ki ga oblikujemo skupaj z vami. Predstavljamo vam ključne prednosti in namige za opremljanje spalnice, ki bodo vaš prostor spremenili v sanjsko zatočišče. 

Namigi za opremljanje spalnice:

Vgradna omara z drsnimi vrati: Naj bo vaša spalnica prostor reda in organizacije s prilagojeno vgradno omaro, ki se ponaša z drsnimi vrati. Ta elegantna rešitev maksimalno izkoristi prostor, saj drsna vrata ne zavzamejo dodatnega prostora pri odpiranju. V notranjosti omare lahko prilagodite razporeditev polic, predalov in obešalnikov, da bo vsak kos oblačila ali dodatka našel svoje mesto.

Manjša garderobna soba: Za vse, ki želite še več prostora za svojo garderobo, je manjša garderobna soba idealna. Prilagojena izdelava omogoča, da popolnoma ustreza dimenzijam vaše spalnice, hkrati pa zagotavlja obilico shranjevalnega prostora za oblačila, čevlje in dodatke. Garderobne sobe so lahko opremljene z različnimi shranjevalnimi rešitvami, odvisno od vaših potreb.

Postelja z nočnimi omaricami: Jedro vsake spalnice je postelja, obdana z nočnimi omaricami. Ta kombinacija ne zagotavlja le udobnega počitka, ampak tudi priročno shranjevanje ob dosegu roke. Nočne omarice lahko prilagodimo, da se ujemajo z dizajnom vaše postelje in prostoru dodajo harmonijo.

Komoda s predali: Komoda s predali ponuja dodaten prostor za shranjevanje in pomaga ohranjati spalnico organizirano. Izberite dizajn, ki se sklada z ostalim pohištvom in izkoristite odlagalno površino komode za dekoracijo ali za vsakodnevne potrebščine.

Skrinja za shranjevanje: Ob vznožje postelje lahko umestite skrinjo za shranjevanje. Ta praktičen kos pohištva nudi dodatno shranjevalno kapaciteto za posteljnino, sezonska oblačila ali knjige, hkrati pa služi kot dodatno sedišče.

Oblazinjena klop: Za umirjene trenutke ali za odlaganje vsakodnevnih oblačil bo prišla prav oblazinjena klop. Postavite jo lahko ob vznožje postelje ali ob steno, kar doda spalnici eleganco in funkcionalnost.

Kozmetična mizica: Kozmetična mizica je nepogrešljiv kos za vse, ki cenijo organiziran in namenski prostor za nego in ličenje. Z različnimi predali in ogledalom idealen kotiček za pripravo na delovni dan ali praznični večer.

Umestitev pohištva v spalnico: Ustrezna razporeditev pohištva je ključnega pomena za ustvarjanje uravnoteženega in funkcionalnega prostora. Vsak kos pohištva mora biti skrbno izbran in postavljen tako, da prostor najbolje izkoristi, zagotavlja dovolj shranjevalnih rešitev in ustvarja sproščujoče okolje. Z Akronovim strokovnim svetovanjem in 3D izrisi lahko skupaj načrtujemo idealno postavitev, ki bo vašo spalnico spremenila v oazo miru in udobja.

 Zakaj izbrati Akron?

Celovita storitev: Akron poskrbi za vse, od prvotnega svetovanja do končne montaže pohištva., Vključujoče z individualnim svetovanjem, izmerami na domu, izdelavo po meri, dostavo in profesionalno montažo.

Slovenska kakovost z 35 leti tradicije: Pohištvo je izdelano v Sloveniji, z uporabo visokokakovostnih materialov in ob upoštevanju smernic trajnostnega razvoja.

Hitra dobava: Vaše novo pohištvo bo pri vas doma že v enem mesecu od potrditve naročila, zahvaljujoč prodajni mreži po vsej Sloveniji in učinkoviti poslovni organizaciji.

 Poskrbite, da vaša spalnica odraža vašo osebnost in življenjski slog. S pohištvom po meri ne boste le maksimalno izkoristili prostor, ampak tudi uživali v izjemnem dizajnu, prilagojenem vašim željam. Naj vaša spalnica postane prostor, kjer se boste vsako jutro prebujali sveži in pripravljeni na nov dan.

Za več informacij nas kontaktirajte. Veselimo se, da bomo skupaj z vami ustvarili spalnico vaših sanj.

 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!