Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vinski sodi malo drugače

Vinske sode večinoma izdelujejo iz lesa hrasta in akacije. Lahko pa so tudi iz lesa kostanja, češnje, jesena, bukve in murve. Običajno so polni vina in varno spravljeni v kleti. Danes vam bomo pokazali, kako lahko krasno uporabite sode, ki ne služijo več svojemu namenu.

Kavna mizica, omarica za kozarce ali vinska polica

Sodi so zaradi svoje stabilne oblike pravšnji za predelavo v uporabno pohištvo. Njihova predelava  je precej preprosta. Malce več dela boste imeli z njegovo predpripravo. Uporabljene  sode je potrebno pred ponovno uporabo pošteno očistiti. To zajema zunanje in notranje izpiranje. Les se mora pred morebitnim barvanjem v celoti posušiti.  

Priporočamo, da pobarvate tudi zunanjo plast soda in ga tako trajnejše zaščitite. Ohranite karakteristiko soda in izberite prosojne ali naravne odtenke premazov. Obroče okoli sodov najprej dobro očistite, pobrusite in nato premažite z barvo za kovino.

Kopico idej za uporabo vinskih sodov smo za vas zbrali v spodnji galeriji. Stari sodi tako lahko postanejo kavne mizice, police za knjige, piknik hladilnik, knjižni ali vinski regal in celo otroška zibelka.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!