Vinilne stenske nalepke

Preurejate dom? Ali pa preprosto potrebujete spremembo brez prevelikega finančnega vlaganja? Popestrite svoj dom z vinilnimi stenskimi nalepkami.

V kolikor še ne poznate vinilnih stenskih nalepk, ki osvajajo staro in mlado, dovolite, da vam jih pobližje predstavimo. V osnovi so to vinilne samolepilne folije za laminacijo notranjih zidov. Njihova prednost je preprosto nameščanje in odstranjevanje.

 

Vzorci in barve

Vinilne nalepke lahko prazno steno za kavčem hitro spremenijo v privlačno površino. Skorajda neomejena izbira nalepk vam omogoča, da daste prostoru tisto piko na i, ki jo iščete. Poigrajte se z geometrijskimi vzorci - kvadrati, krogi in drugi liki, se čudovito podajo na manjše površine. Kombinirajte jih s tekstilnimi dodatki v barvi vzorcev in vaš prostor bo gotovo požel navdušenje.

Prostoru primerno

V kuhinjah in jedilnicah največkrat najdemo motiviko povezano s kuhanjem. Velik napis "kava" ali na primer "kuhanje je zakon," bo lepo popestril pusto kuhinjsko steno nad delovnim pultom. Seveda pa tudi tukaj ni železnih pravil. Izberite motiv, ki vam je všeč, in se po velikosti ter barvi ujema z vašim pohištvom. Mi smo mnenja, da nikakor ne morete zgrešiti z napisi, ki preprosto opisujejo vaša prepričanja. Nekaj zanimivih stenskih nalepk Empire City Studia vam predstavljamo v spodnji galeriji.


 


Sorodni članki

Nenavadne luči

Potrebuje vaš prostor zgolj tisto "piko na i"? Poskusite s kompletom nenavadnih in drugačnih svetil, ki bodo popestrila ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi ...

Jedilnice Cattelan Italia

Italijani niso poznani zgolj po izvrstnem sladoledu, lepih ženskah in dobri hrani. Odlikuje jih tudi izbran okus in ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: