Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vgradna omara v niši pod stopnicami

Vgradna omara v niši pod stopnicam

Opremljanje s pohištvom po meri prinaša še eno poglavitno prednost. Po meri narejeno pohištvo namreč odlično zapolni razne kotičke, niše, manjše kabinete in podobno. Tokrat je arhitektka našla super rešitev izvlečnih omaric za čevlje pod stopnicami. Prostor, ki bi sicer bil povsem neuporaben, je pridobil na vrednosti.

vgradna-omara-v-niši-pod-stopnicami

Gre za opremljanje predsobe v novogradnji, katere del je pod še neizkoriščenimi stopnicami. Stranka želi predvsem veliko prostora za shranjevanje čevljev in sezonskih oblačil. Hkrati pa tudi obešalnik za goste in klop za preobuvanje. Preostali del hodnika je širok 120 cm in ga ni možno zapolniti z dodatnimi omarami, saj so na vsaki steni vrata, ki vodijo v druge prostore.

Levi del niše je globok 110 centimetrov. Na tem smo predvideli klop z 80 cm globokimi predali. Globina v tem delu je maksimalno izkoriščena. V primeru, da bi bili predali na kolesih, so lahko tudi globlji. Nad klopjo je v zadnjem delu omara za shranjevanje sezonskih oblačil. Na vratih omare so nameščeni obešalniki in lahko omara služi tudi kot obešalna stena. 

Desni del niše je še bolj globok, in sicer 240 m. Tukaj se stopnice zavijejo in se spuščajo, zato ta del pravzaprav v ozadju ni uporaben za omare. Za tu smo si zamislili dva izvlečna regala na kolesih, ki nudita prostor za veliko parov čevljev. Vsak regal ima dolg palični ročaj, s katerim bo odpiranje lažje. Regala sta globoka 110 cm in se lahko popolnoma izvlečeta. Tako izkoristimo prazen prostor pod stopnicami in v regalu hranimo stvari, ki niso v vsakdanji uporabi. Tako je celoten prostor pod stopnicami izkoriščen, pa tudi estetsko lepo izpade.

Kaj pa barve? Po tleh je položena svetlo siva keramika, oplesk sten je bel, stopnice so lesene. Na podlagi tega je arhitektka uporabila iveral v imitaciji lesa v delu niše kjer je klop in omara z oblačili. Predalnik in izvlečna regala pa so bele barve s srebrnimi ročaji.

Z domiselno unikatno rešitvijo smo ponovno zadostili pričakovanja stranke. Nastal je prijeten prostor, ki nudi vse, kar predsoba potrebuje.

Več člankov opremljanja s pohištvom Akron si lahko ogledate tudi v rubriki Opremljamo z arhitektko v Delu in dom.

vgradna-omara-v-niši-pod-stopnicami-tloris

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!