Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Utrinki iz Akronovega otroškega tekmovanja v golfu

Sobotno jutro, 23. marca 2024, je Mladinski golf center v Stanežičah zaživel v duhu športnega navdušenja in zdravega tekmovalnega duha. Na zelenici se je odvijal 2. krog Akron Šolskega tekmovanja v golfu, ki je po prvotni prestavitvi zaradi vremenskih nevšečnosti končno našel svoj termin. Udeležba je presegla vsa pričakovanja, saj se je tekmovanja udeležilo kar 66 mladih tekmovalk in tekmovalcev, željnih dokazovanja in učenja novih veščin na lepo urejenem kratkem mestnem igrišču.

 Invalidsko podjetje Akron, znano po izdelavi pohištva po meri, tokrat stopa v luči kot podpornik mladih športnih talentov. Z zavzetostjo za spodbujanje zdravega načina življenja in aktivnega preživljanja prostega časa mladih, Akron izkazuje svojo širšo družbeno odgovornost in zavezanost k razvoju lokalne skupnosti.

 Tekmovanje v golfu ni le priložnost za mlade, da se preizkusijo v športnih veščinah, temveč tudi pomembna platforma za učenje, rast in spoprijemanje z izzivi. Golf kot šport zahteva koncentracijo, strategijo in psihološko pripravljenost, zato tekmovalcem omogoča razvoj pomembnih življenjskih veščin, kot so vztrajnost, samodisciplina in sposobnost premagovanja ovir.

 V Akronu verjamemo, da je podpora mladim športnikom ključna za ustvarjanje boljše prihodnosti, ne le za posameznike, temveč za celotno skupnost. Z organizacijo in podpiranjem dogodkov, kot je Akron Šolsko tekmovanje v golfu, želimo mladim omogočiti, da se udejstvujejo v športu, kot je golf, ter s tem pridobivajo dragocene izkušnje, ki prispevajo k njihovi osebni rasti in pripravljenosti na nove življenjske izzive.

Ob zaključku tekmovanja smo lahko videli nasmejane obraze, utrinke koncentracije in srečo ob doseženih uspehih, kar potrjuje, da je naša iniciativa več kot le športni dogodek – je priložnost za mlade, da se razvijajo v samozavestne in sposobne posameznike.

 Z objavo fotografij z utrinki otroškega tekmovanja v golfu želimo deliti navdihujoče trenutke in izpostaviti pomen športa v življenjih mladih.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!