Urejena dnevna soba

Dnevna soba ni zgolj prostor, kjer se po dolgem dnevu "zleknemo" na sedežno garnituro in zasluženo odpočijemo. Je tudi prostor kjer gostimo prijatelje, najboljši prostor za igranje družabnih iger, domači kino in še bi lahko naštevali. Prav zato ne bomo posebej poudarjali, kako pomembno je, da je prostor opremljen uporabniku prijazno.

Stranke nam velikokrat potožijo, da se jim največji opremljevalski zalogaj zdi kombiniranje pohištva. Velikokrat se namreč zgodi, da obstoječemu sestavu pohištva, nikakor ne najdejo primernega kosa ali dveh, ki bi lepo zaokrožili prostor. Razlogov zato je več. Najpogostejši je razgiban tloris stanovanja, ki ne dopušča oziroma omogoča nakupa pohištva klasičnih dimenzij. Zgodi se tudi, da določena linija pohištva več ni na voljo ali pa da preprosto stanke iščejo nekaj posebnega, unikaten kos pohištva izdelan prav za njih.

 In prav z željo po unikatnem pohištvu se je na nas obrnila stranka iz Sl. Konjic. Obe z arhitektko sta bili mnenja, da bo piko na i dnevni sobi, dala kredenca s steklenimi elementi in nižja omarica minimalističnega dizajna. Oba kosa se tako barvno, kot oblikovalsko popolnoma ujemata z obstoječim pohištvom, vendar delujeta popolno tudi kot samostojna elementa. Zadovoljstvo je bilo obojestransko, stranka je bila izredno zadovoljna z izvedbo, mi pa z zadovoljstvom, ki smo ga prinesli.


Sorodni članki

Reciklirane pločevinke

Kaj imajo skupnega vložena koruza, fižol in razni sadni kompoti? Pločevinke, ki običajno končajo v smeteh. Danes vam ...

Poletni trendi 2014

Poletje je tukaj. Preden se prične še koledarsko, »preoblecite« dom v poletne barve. Za vas smo zbrali štiri vroče ...

Prednosti garderobne sobe

Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej… Se zavedate, da si morate biti všeč takšni kot ...

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: