Urejena dnevna soba

Dnevna soba ni zgolj prostor, kjer se po dolgem dnevu "zleknemo" na sedežno garnituro in zasluženo odpočijemo. Je tudi prostor kjer gostimo prijatelje, najboljši prostor za igranje družabnih iger, domači kino in še bi lahko naštevali. Prav zato ne bomo posebej poudarjali, kako pomembno je, da je prostor opremljen uporabniku prijazno.

Stranke nam velikokrat potožijo, da se jim največji opremljevalski zalogaj zdi kombiniranje pohištva. Velikokrat se namreč zgodi, da obstoječemu sestavu pohištva, nikakor ne najdejo primernega kosa ali dveh, ki bi lepo zaokrožili prostor. Razlogov zato je več. Najpogostejši je razgiban tloris stanovanja, ki ne dopušča oziroma omogoča nakupa pohištva klasičnih dimenzij. Zgodi se tudi, da določena linija pohištva več ni na voljo ali pa da preprosto stanke iščejo nekaj posebnega, unikaten kos pohištva izdelan prav za njih.

 In prav z željo po unikatnem pohištvu se je na nas obrnila stranka iz Sl. Konjic. Obe z arhitektko sta bili mnenja, da bo piko na i dnevni sobi, dala kredenca s steklenimi elementi in nižja omarica minimalističnega dizajna. Oba kosa se tako barvno, kot oblikovalsko popolnoma ujemata z obstoječim pohištvom, vendar delujeta popolno tudi kot samostojna elementa. Zadovoljstvo je bilo obojestransko, stranka je bila izredno zadovoljna z izvedbo, mi pa z zadovoljstvom, ki smo ga prinesli.


Sorodni članki

Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Zimski meseci so idealni za reorganizacijo doma. Zakaj ne bi začeli z majhnimi stvarmi in v red spravili vseh predalov ...

Pametna uporaba kotnih prostorov v spalnici

Kotni prostori so običajno pravi »lovilci« za neuporabno šaro. Spremenite jih v uporabne kotičke, ki bodo vaši ...

Naša akcija se počasi zaključuje

Poznate rek, da je vsega lepega enkrat konec? Mi pravimo, da ni nujno tako. Naša neverjetna akcija, kjer dobite vgradno ...

Poletna lanterna

Poletje je čas dolgih sprehodov. Obilice sladoleda. Vročih dni in ležernih večerov. Danes vam predstavljamo krasno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: