Urejena dnevna soba

Dnevna soba ni zgolj prostor, kjer se po dolgem dnevu "zleknemo" na sedežno garnituro in zasluženo odpočijemo. Je tudi prostor kjer gostimo prijatelje, najboljši prostor za igranje družabnih iger, domači kino in še bi lahko naštevali. Prav zato ne bomo posebej poudarjali, kako pomembno je, da je prostor opremljen uporabniku prijazno.

Stranke nam velikokrat potožijo, da se jim največji opremljevalski zalogaj zdi kombiniranje pohištva. Velikokrat se namreč zgodi, da obstoječemu sestavu pohištva, nikakor ne najdejo primernega kosa ali dveh, ki bi lepo zaokrožili prostor. Razlogov zato je več. Najpogostejši je razgiban tloris stanovanja, ki ne dopušča oziroma omogoča nakupa pohištva klasičnih dimenzij. Zgodi se tudi, da določena linija pohištva več ni na voljo ali pa da preprosto stanke iščejo nekaj posebnega, unikaten kos pohištva izdelan prav za njih.

 In prav z željo po unikatnem pohištvu se je na nas obrnila stranka iz Sl. Konjic. Obe z arhitektko sta bili mnenja, da bo piko na i dnevni sobi, dala kredenca s steklenimi elementi in nižja omarica minimalističnega dizajna. Oba kosa se tako barvno, kot oblikovalsko popolnoma ujemata z obstoječim pohištvom, vendar delujeta popolno tudi kot samostojna elementa. Zadovoljstvo je bilo obojestransko, stranka je bila izredno zadovoljna z izvedbo, mi pa z zadovoljstvom, ki smo ga prinesli.


Sorodni članki

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...

Prikupna posodica

Ročno izdelane posodice imajo prav poseben čar. Veliko mero prikupnosti jim daje vložen trud in kreativnost ...

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...

Knjižnica pod stopniščem

Knjižni molji se boste razveselili današnjega dizajnerskega nasveta. Pripravili smo vam nekaj idej, kako učinkovito ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave