Uporabno pohištvo

Predstavljajte si pohištvo, ki z enostavno potezo spremeni svoj namen. Tako majhna miza postane velika. Ena postelja dve in tako naprej. Rešitev se skriva v premišljeno oblikovanemu pohištvu, ki v sebi združuje več funkcij.

Da naš prostor potrebuje pohištvo s kakšno dodatno funkcijo, se zavemo šelo, ko nam zmanjka prostora za novo omaro, ki jo nujno potrebujemo. Za vas smo pokukali k podjetju Resource Furniture, ki se je specializiralo za multifunkcionalno pohištvo.

Omara in postelja v enem

Domiselna in zelo priročna rešitev za majhna stanovanja je postelja, ki se lahko »pospravi v omaro«. Tako se postelja zvečer spremeni v udobno ležišče, čez dan pa, zaprta v omari, nudi dovolj bivalnega in delovnega prostora. Prednost tovrstnih postelj je prav gotovo maksimalen izkoristek prostora in navidezno ločevanje spalnih in bivalnih prostorov.

Sedežne garniture z dodatnimi funkcijami

Sedežna garnitura je nepogrešljiv del opreme dnevne sobe. Danes je na tržišču velika izbira modelov. Med najbolj praktične se še vedno uvrščajo t.i. raztegljive zofe, ki se s potegom spremenijo v udobno ležišče. Napredek dizajna in tehnoloških postopkov je tudi na področje oblikovanja sedežnih garnitur prinesel marsikateri korak naprej. Vzmetenje zof je postalo visoko kvalitetno in hrbtenici prijazno. Sedežne garniture v manjših stanovanjih tako brez pomislekov nadomeščajo klasične postelje. Priročen dodatek pri sami sedežni garnituri pa je tudi izvlečni predal za shranjevanje dodatnih odej ali posteljnine.

Raztegljiva miza

Ob praznikih ali pomembnejših družinskih slavjih se nam kaj hitro zgodi, da naša miza postane premajhna. Raztegljive mize že dolgo niso več okorne, njihovo sestavljanje pa ne vzame veliko časa. Sodoben dizajn prinaša s seboj integrirane mehanizme, ki elegantno spremeniji mizico v veliko mizo. Nekaj primerov multifunkcionalnega pohištva si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 


Sorodni članki

Luč v obliki oblaka

Popestrite otroško sobo ali balkon s krasno lučjo v obliki oblaka. Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako ...

Prikupen svečnik

Se tudi vi navdušujete nad pisanimi svečniki? Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako iz starega kozarca za ...

Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna ...

Sodoben gugalnik

Predstavljajte si, kako lepo bi se bilo po napornem delovniku »zagugati« v spanec. Naši severni sosedje se ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: