Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Če pa ste med zimo ugotovili, da tokrat samo pospravljanje ne bo dovolj, ampak bo treba stanovanju dati nekaj svežih barv, oblik in mu vdihniti novega življenja, je morda nastopil čas za spomladansko prenovo. Pri tem vam lahko pomagamo mi!

1. Pohištvo po meri za vse prostore – izkoristite vsak kotiček!

V Akronu smo specialisti za izdelavo vseh vrst pohištva, zato vam lahko pomagamo prenoviti vse prostore v stanovanju. Če ugotavljate, da vam primanjkuje prostora, vam lahko z našimi inovativnimi zamislimi pomagamo izkoristiti vsak kotiček, tudi tistega, na katerega niste nikoli pomislili. Naše pohištvo je lahko narejeno tako, da vam prinese veliko novega prostora za shranjevanje pod posteljo, pod stopnicami … Odlična rešitev je predvsem vgradna omara, ki vam lahko v primerjavi s klasično omaro prihrani ogromno prostora, saj nima vmesnih sten in zadnje stene.

Z vgradno omaro lahko izkoristite vsak centimeter prostora, še posebej, če se vam kopičijo oblačila, ki jih nimate več kam obesiti oz. zložiti.

izkoristek prostora v postelji

Imate na voljo veliko prostora, iščete pa elegantno rešitev, ki sega izven standardnih dvokrilnih vrat? Potem vam toplo priporočamo garderobno sobo, izjemno priljubljeno rešitev, ki za drsnimi vrati skriva celo kraljestvo predalnikov, obešalnikov, poličk, ogledal in drugih simpatičnih rešitev za zagotavljanje preglednosti in redu med oblačili, čevlji, nakitom in drugimi osebnimi stvarmi.

ureditev v omar

Namig: Preden naročite novo omaro, naredite pošteno čistilno akcijo v svoji omari. Če določenega kosa oblačila niste oblekli več kot 1 leto, se ga znebite. Nato poglejte, katere kose je bolje hraniti na obešalniku in katere je bolje zložiti na police. Tako boste lažje dobili predstavo, kako velika naj bo vaša nova omara in koliko polic/obešalnih drogov naj ima.

Vse od spalnice do poslovnih prostorov

Ker smo prilagodljivi, pripravljeni na vse izzive in imamo lastno proizvodnjo v Sloveniji, se lahko lotimo opremljanja vsakega prostora. Izdelamo vam lahko vašo sanjsko spalnico, ljubko otroško sobo, ki je po želji dvobarvna, če si jo delita dva nadobudneža, dnevno sobo, predsobo in funkcionalno pisalno mizo. Specializirani smo za iskanje prostorskih rešitev, zato je naše pohištvo našlo pot v številne domove po Sloveniji in tujini.

Namig: Kamen na kamen palača. Če si le stežka privoščite popolno obnovo stanovanja, raje obnovite samo 1 sobo. Kupite do 2 dražja kosa pohištva, nato pa s cenovno dosegljivimi dodatki in nekaj barve prenovite sobo. Vsekakor pa investirajte v kakovostno in funkcionalno pohištvo.

Specializirani za iskanje rešitev

Ker je vsak dom edinstven, vam želimo podariti edinstvene rešitve, ki bodo vaš dom obogatile s funkcionalnostjo in estetiko. Iz tega razloga nenehno iščemo možnosti izboljšanja našega pohištva, ki rešujejo prostorsko stisko, vam pomagajo ohranjati red in zaokrožijo dom z izbranimi barvami. Naši dizajni so moderni, stilsko dovršeni in prilagojeni vašemu prostoru, zato lahko pri prenavljanju računate na to, da se bodo naši izdelki popolno zlili v prostor.

Oglejte si nekaj primerov prostorsko varčnih rešitev:

posebne rešitve pri pohištvu

2. Dizajn, ki ukrade poglede

Si želite v svoj dom vnesti moderne oblike, barve, najnovejšo pohištveno tehnologijo? V Akronu vemo, kako! Naše pohištvo slovi po svojih vrhunskih dizajnih, prefinjeni izbiri materialov in čudovitih kombinacijah barv, prestižen videz pa okrepimo s prilagoditvijo vašemu stilu opremljanja.

Oglejte si nekaj naših ambientov:

dizajni v pohištvu

Namig: Prenovo začnite z barvno shemo oz. barvno paleto. Definirajte osnovno barvo vašega stanovanja in nato gradite okoli nje. Pri tem vam seveda lahko pomagamo tudi mi.

3. Osebni nasvet na domu – da bo vse popolno

Ste naveličani svoje stare spalnice in razmajane omare, si želite nekaj novega, ampak se ne spomnite ustrezne rešitve?  Kontaktirajte nas in obiskal vas bo naš strokovnjak, ki vam bo pripravil izris vaše sobe z idejnim osnutkom pohištva Akron.

4. Novo pohištvo že v 3 tednih

Ste vedeli, da lahko pohištvo po meri dobite že v 3 tednih? Da, to zmoremo v Akronu! Ker je vsa proizvodnja v Sloveniji, tehnično dovršena in dobro organizirana, lahko svoj izdelek predvidoma dobite v roku 3 tednov od naročila. Nič več čakanja 2 ali celo 3 mesece – svoje pohištvo lahko dobite še pred poletjem.

5. Mi vam zagotovo ne pustimo škatel pred vhodom

Ste že kdaj naročili pohištvo, dostavljavci pa so vam ga pustili pred vhodom in se odpeljali? V Akronu tega ne poznamo. Vso pohištvo vam pripeljemo do doma, ga znosimo v stanovanje in sestavimo po vaših željah. Akron ni samo pohištvo – Akron je popolna storitev za vaše vrhunsko zadovoljstvo.


Sorodni članki

Hiška iz barvic

Se tudi vam doma "povaljujeta" vsaj dva kompleta lesenih barvic? Nikar jih ne zavrzite! Danes vam namreč predstavljamo, ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...

Prenova garsonjere

Prenova stanovanje je velik zalogaj. Obnova majhnega stanovanja pa je še toliko večji kos "potice". Potrebno je najti ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: