Srečno v letu 2016

Spoštovani!
December je tu in verjamemo, da ste že veseli, se družite in zabavate ter ste v sladkem pričakovanju prazničnih dni in obdarovanja.

#

Ob iztekajočem se letu ne pozabite na zahvalo za vse dobro in tudi slabo (čisto vse je pravzaprav za nekaj dobro), kar se vam je zgodilo v letu 2015. Nato pa se z mislimi in željami usmerite v leto 2016. S tem se boste osredotočili in si postavili cilje.

Med našo zahvalo zagotovo sodi hvaležnost za vas, naše kupce, poslovne partnerje in vse, ki se kakorkoli srečujete z nami. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje, izkazano zaupanje in edinstven odnos, ki je med nami pustil prijeten pečat. Brez vas ne bi mogli uresničevati našega poslanstva.

Kot vedno so bili med letošnjimi cilji takšni, ki vključujejo pomoč drugim. Tokrat smo namesto pošiljanja voščilnic finančno podprli tabornike rodu Pusti grad Šoštanj, gasilsko mladino PGD Zbilje in Krščansko cerkev Kalvarija. Izpostavili bi tudi pomoč štiriletni Miši Prelog s cerebralno paralizo, saj se nas je njena žalostna zgodba še posebej dotaknila. Morda v namig, da ji prisluhnete in priskočite na pomoč tudi vi.

Za naslednje leto smo si zadali, da vam bomo v okviru naše ponudbe pripravljali nova in nova presenečenja, ki pa vam jih bomo razkrivali postopoma.  Želimo, da ostanemo vaš zanesljiv partner tudi v prihodnje.

Med prazniki se obkrožite s čarobnostjo in romantiko, s humorjem in domačnostjo in se prepustite vsemu lepemu, kar vas osrečuje globoko v srcu. V letu 2016 bodite nežni do sebe, a hkrati dovolj drzni, da uresničite svoje sanje.

Želimo vam prijetno bivanje v vašem domu, veliko dobrih zgodb in naj vas uresničevanje zadanih ciljev osrečuje!

Vaš Akron

cerkev kalvarija

Cerkev Kalvarija

Pomoč pri ureditvi manjšega mladinskega centra, prostor kjer potekajo tedenska druženja, glasbene vaje. Namen ureditve mladinskega centra: Današnja družba in veliko mladih je usmerjena samo v zabavo in da uživaš vsak trenutek, z zelo malo pomisleka na jutri ali prihodnost. Zato je mladinska skupina je namenjena vsem mladim, ki bi radi spoznali krščanske vrednote življenja in se poučili kaj nas uči Sveto pismo o nas samih in svetu okoli nas.

Želite pomagati tudi vi? Račun za prostovoljne prispevke: SI56 6100 0000 9016 109

Preberi več >
pgd ZBILJE

PGD Zbilje

Z donacijo smo pomagali mladinkam PGD Zbilje pri pripravah na gasilsko olimpijado. Dekleta so na svetovni gasilski olimpijadi v Opolah na Poljskem dosegla zavidljiv uspeh.

Postale so olimpijske podprvakinje in s tem uspehom častno zastopale barve Slovenije.

Želite pomagati tudi vi? Račun za prostovoljne prispevke: SI56 6000 0000 0484 780

Preberi več >
taborniki

Taborniki Rodu Pusti grad Šoštanj

Donacija za ureditev novih taborniških prostorov Rodu Pusti grad Šoštanj.

"Taborništvo je pravi način življenja in naš način vzgoje in izobraževanja mladih je vsekakor eden izmed boljših, če ne najboljši. Le upamo lahko, da bomo v družbi dobili svoje mesto, ki si ga taborništvo zasluži."

"Z naravo k boljšemu človeku!"

Preberi več >
miša

Donacija za pomoč pri Mišinih fizioterapijah

Mala Miša je velika borka. Ko njeni vrstniki že tekajo na okoli, ona dneve preživlja na fizoterapijah. Da bi čim hitreje lahko dosegla svoje cilj in bi lahko ostala tako vesel otrok, smo podprli tudi njeno zgodbo.

Če lahko, podprite njene korake tudi vi.

Preberi več >

Sorodni članki

Uporabno pohištvo

Predstavljajte si pohištvo, ki z enostavno potezo spremeni svoj namen. Tako majhna miza postane velika. Ena postelja ...

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...

Črno- bela kopalnica s pridihom retra

Opremljate ali prenavljate kopalnico? Za vas smo »pokukali« k Artceramu, ki navdušuje s črno belimi kombinacijami, ki ...

Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča je barva ljubezni, strasti, zrelih jagod in morda pravšnji odtenek za vašo dnevno sobo. Za vas smo zbrali nekaj ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: