SPALNICA

spalnice po meri

Spalnica naj bo prijetno zatočišče za sproščanje, počitek in harmonične ter romantične odnose. V stilsko dovršeni spalnici bo spanec najslajši in nabrali si boste dovolj energije za nove izzive. Trenutki udobja in sprostitve bodo pozitivno vplivali tudi na vaše zdravje ter uspešne medsebojne odnose.

Bodite izbirčni in izberite kvalitetno pohištvo, ki nudi toplino in poudari čar intimnosti ter romantičnega vzdušja. Pohištvo naj ustreza vašemu okusu in se stilsko prilagaja prostoru.

Spalnica naj bo zračna, z dovolj veliko posteljo in s pohištvom, ki bo zadostilo vsem potrebam garderobe in omogočilo prijetno spalno ter bivalno okolje.

S skrbno načrtovanimi in kvalitetno izdelanimi vgradnimi omarami z domiselnimi rešitvami optimalno izkoristimo prostor. Z izbiro ustreznih materialov, barv in vzorcev bodo vgradne omare dodale spalnici tudi estetsko vrednost.

Spalnice Akron – pridih topline in romantike.

spalnica z moderno posteljoomara v spalnici z ogledalompostelja z klasično omaropostelja in vgradna omara v spalnicivgradna predalov pod posteljopregradna stena v spalniciPostelja in omara v stilu barokaspalnica v beli barvi

V Akciji

Spalnica v akciji - ZAKLJUČENA
KREDIT brez obresti
Brezplačna montaža + dostava
Barve po vaši izbiri

Spalnica v akciji - ZAKLJUČENA

Začnite novo leto z novo spalnico. Za vas smo pripravili super akcijo - spalnico po meri vašega prostora smo znižali kar za 52%. Da bi vam odločitev in izvedbo olajšali, vam prevoz in montažo podarjamo brezplačno. Cena spalnice s posteljo in omaro samo 770 € z ddv.

Redna cena: 1605,40 € z ddv Akcijska cena: 770,00 € z ddv

Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >
Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave