SPALNICA

spalnice po meri

Spalnica naj bo prijetno zatočišče za sproščanje, počitek in harmonične ter romantične odnose. V stilsko dovršeni spalnici bo spanec najslajši in nabrali si boste dovolj energije za nove izzive. Trenutki udobja in sprostitve bodo pozitivno vplivali tudi na vaše zdravje ter uspešne medsebojne odnose.

Bodite izbirčni in izberite kvalitetno pohištvo, ki nudi toplino in poudari čar intimnosti ter romantičnega vzdušja. Pohištvo naj ustreza vašemu okusu in se stilsko prilagaja prostoru.

Spalnica naj bo zračna, z dovolj veliko posteljo in s pohištvom, ki bo zadostilo vsem potrebam garderobe in omogočilo prijetno spalno ter bivalno okolje.

S skrbno načrtovanimi in kvalitetno izdelanimi vgradnimi omarami z domiselnimi rešitvami optimalno izkoristimo prostor. Z izbiro ustreznih materialov, barv in vzorcev bodo vgradne omare dodale spalnici tudi estetsko vrednost.

Spalnice Akron – pridih topline in romantike.

spalnica z moderno posteljoomara v spalnici z ogledalompostelja z klasično omaropostelja in vgradna omara v spalnicivgradna predalov pod posteljopregradna stena v spalniciPostelja in omara v stilu barokaspalnica v beli barvi

V Akciji

Spalnica v akciji - ZAKLJUČENA
KREDIT brez obresti
Brezplačna montaža + dostava
Barve po vaši izbiri

Spalnica v akciji - ZAKLJUČENA

Začnite novo leto z novo spalnico. Za vas smo pripravili super akcijo - spalnico po meri vašega prostora smo znižali kar za 52%. Da bi vam odločitev in izvedbo olajšali, vam prevoz in montažo podarjamo brezplačno. Cena spalnice s posteljo in omaro samo 770 € z ddv.

Redna cena: 1605,40 € z ddv Akcijska cena: 770,00 € z ddv

Košarica idej

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >
Akcija pomladi -15% na vse pohištvo - ZAKLJUČENA

Akcija pomladi -15% na vse pohištvo - ZAKLJUČENA

Pripravili smo vam spomladansko presenečenje – nudimo vam nakup pohištva po meri po nižjih cenah za 15 %. V času sejma Dom in vse do konca marca vam bomo približali možnost nakupa pohištva z nižjimi cenami. Sedaj je priložnost za nakup kvalitetnega slovenskega pohištva Akron z 28 letno tradicijo. Izkoristite pomladno akcijo in se za prenovo doma odločite zdaj!

Preberi več >

Zadnje novice

Bela v stanovanju

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" barv.

Preberi več >
Praktičnost drsnih vrat

Praktičnost drsnih vrat

Odprti in povezani prostori, a obenem skriti, ko je čas za to? Rešitev je precej preprosta- drsna vrata.

Preberi več >
Kreativni pirhi

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo navdih poiskali v prav posebnih junakih in se odločili, da poskusimo s pirhi, ki bodo najbolj razveselili prav najmlajše.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave