SPALNICA

spalnice po meri

Spalnica naj bo prijetno zatočišče za sproščanje, počitek in harmonične ter romantične odnose. V stilsko dovršeni spalnici bo spanec najslajši in nabrali si boste dovolj energije za nove izzive. Trenutki udobja in sprostitve bodo pozitivno vplivali tudi na vaše zdravje ter uspešne medsebojne odnose.

Bodite izbirčni in izberite kvalitetno pohištvo, ki nudi toplino in poudari čar intimnosti ter romantičnega vzdušja. Pohištvo naj ustreza vašemu okusu in se stilsko prilagaja prostoru.

Spalnica naj bo zračna, z dovolj veliko posteljo in s pohištvom, ki bo zadostilo vsem potrebam garderobe in omogočilo prijetno spalno ter bivalno okolje.

S skrbno načrtovanimi in kvalitetno izdelanimi vgradnimi omarami z domiselnimi rešitvami optimalno izkoristimo prostor. Z izbiro ustreznih materialov, barv in vzorcev bodo vgradne omare dodale spalnici tudi estetsko vrednost.

Spalnice Akron – pridih topline in romantike.

spalnica z moderno posteljoomara v spalnici z ogledalompostelja z klasično omaropostelja in vgradna omara v spalnicivgradna predalov pod posteljopregradna stena v spalniciPostelja in omara v stilu barokaspalnica v beli barvi

V Akciji

Spalnica v akciji - ZAKLJUČENA
KREDIT brez obresti
Brezplačna montaža + dostava
Barve po vaši izbiri

Spalnica v akciji - ZAKLJUČENA

Začnite novo leto z novo spalnico. Za vas smo pripravili super akcijo - spalnico po meri vašega prostora smo znižali kar za 52%. Da bi vam odločitev in izvedbo olajšali, vam prevoz in montažo podarjamo brezplačno. Cena spalnice s posteljo in omaro samo 770 € z ddv.

Redna cena: 1605,40 € z ddv Akcijska cena: 770,00 € z ddv

Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati - ZAKLJUČENA

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Srečno in igrivo 2018

Srečno in igrivo 2018

Prihaja čas prazničnih radosti in veselih pričakovanj. Čas, ko si vzamemo trenutke zase in za svojo družino. Obdobje, ko načrtujemo spremembe in premike v svojem življenju.

Preberi več >
6 idej za praznično okrašen dom

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi lepo okrašena stanovanja.

Preberi več >
Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: