Skrivnostna omara

Predstavljajte si, da imate doma čudežno omaro. Omaro, ki za seboj skriva nekaj neslutenega. Ne. Ne gre za pravljico. Danes bomo pobliže pogledali omare, ki se odprejo kot skrivna vrata.

Morda bi bil najboljši izraz za poimenovanje teh »skrivnostnih« omar dvojne omare. Gre namreč za omare, ki so veliko več kot klasični shranjevalci predmetov. Celotna omara oziroma odprta polica se odpre kot vrata, ki vodijo v drug prostor. Na prvi pogled deluje kot povsem navadna knjižna polica, odprta omara ali vinska polica. Z rahlim potegom pa se odpre in povabi v drug prostor.

Kako deluje skrivnostna omara?

Takšna omara je odlična rešitev za vse prostore, ki jih ne želimo imeti vedno na očeh. Vhod v skrito delovno sobo dobi namesto klasični vrat polico, ki se odpira v prostor. Običajno so tovrstne police integrirane ob še eno knjižno polico, kar jim daje videz »resne« knjižne omare. Skrite omare so simpatična rešitev za vse neizkoriščene prostore pod stopnicami, kletne vhode ali preprosto manjše prostore, ki jih moramo pregraditi in ne želimo, da delujejo natrpani. Nekaj primerov dvojnih omar vam predstavljamo v spodnji galeriji.


 


Sorodni članki

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...

Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub ...

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: