Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual z lepo "šalčko".

Čaj ali kava? Morda vroča skodelica dišečega kakava? Postrežena v primerni skodelici, se razume. Pitje toplih napitkov iz primernih skodelic ni modna muha. Skodelice primerno zadržujejo toploto, ročaj omogoča precej brezskrbno držanje, obenem pa so enostavne za vzdrževanje. V primerjavi s papirnatimi skodelicami niso zgolj ekološko varčnejše, ampak na dolgi rok tudi neprimerno cenejše.

Za v službo

Zakaj si ne bi v službi privoščili šaljive skodelice? Naprimer takšne z napisom: "Pridna kot čebela". V kolikor v trgovini ne najdete čisto prave skodelice za vas, jo lahko ustvarite sami. Vse, kar potrebujete, so pravi porcelan in alkoholni flomastri. Površino skodelice pred delom dobro obrišite, nato z markerji enostavno narišite želeni motiv. Delo lahko prepustite tudi vašim najmlajšim, ki bodo z veseljem pomagali. Ko končate, skodelice "zapecite" v pečici. 

Barve in motivi

Izbira barv in vzorcev je zmeraj stvar okusa. V kolikor skodelice poklanjate kot darilo, imejte v mislih obdarovanca. Kaj mu je všeč? Kakšen stil? In nenazadnje: kakšna barva se prilega njeni oziroma njegovi kuhinji. Pri izbiri zase lahko svoje obstoječe komplete skodelic, ki jim manjka kos ali dva, dopolnite z izbiro različnih skodelic, ki bodo popestrile komplete. K belim skodelicam izberite na primer vzorčaste skodelice. Nekaj krasnih skodelic smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Postelja iz palet

Človeška kreativnost skorajda ne pozna meja. Idealen primer ustvarjalnega razmišljanja in pridnih rok so postelje, ...

Izdelava okrasnega znaka

Drobni okraski dajejo domu dušo. Posebej izrazni so tisti, ki jih izdelamo sami. Danes vam predstavljamo idejo, kako z ...

PODARIMO VAM

Je tudi vaš sosed zadnje dneve zelo nasmejan? Pa tudi prijateljica, s katero ob sredah srkate kavo? Ja, ona že vesta. ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: