Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual z lepo "šalčko".

Čaj ali kava? Morda vroča skodelica dišečega kakava? Postrežena v primerni skodelici, se razume. Pitje toplih napitkov iz primernih skodelic ni modna muha. Skodelice primerno zadržujejo toploto, ročaj omogoča precej brezskrbno držanje, obenem pa so enostavne za vzdrževanje. V primerjavi s papirnatimi skodelicami niso zgolj ekološko varčnejše, ampak na dolgi rok tudi neprimerno cenejše.

Za v službo

Zakaj si ne bi v službi privoščili šaljive skodelice? Naprimer takšne z napisom: "Pridna kot čebela". V kolikor v trgovini ne najdete čisto prave skodelice za vas, jo lahko ustvarite sami. Vse, kar potrebujete, so pravi porcelan in alkoholni flomastri. Površino skodelice pred delom dobro obrišite, nato z markerji enostavno narišite želeni motiv. Delo lahko prepustite tudi vašim najmlajšim, ki bodo z veseljem pomagali. Ko končate, skodelice "zapecite" v pečici. 

Barve in motivi

Izbira barv in vzorcev je zmeraj stvar okusa. V kolikor skodelice poklanjate kot darilo, imejte v mislih obdarovanca. Kaj mu je všeč? Kakšen stil? In nenazadnje: kakšna barva se prilega njeni oziroma njegovi kuhinji. Pri izbiri zase lahko svoje obstoječe komplete skodelic, ki jim manjka kos ali dva, dopolnite z izbiro različnih skodelic, ki bodo popestrile komplete. K belim skodelicam izberite na primer vzorčaste skodelice. Nekaj krasnih skodelic smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

 akcija odeja

Sorodni članki

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...

Otroška ustvarjalnica - štampiljke

Da bo tudi jesen ustvarjalna, vam danes predstavljamo krasno otroško »naredi sam« idejo za izdelavo prikupnih ...

Luč v obliki oblaka

Popestrite otroško sobo ali balkon s krasno lučjo v obliki oblaka. Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako ...

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: