Rožnata otroška soba

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren in optimalno izkoriščen, predvsem pa nadvse prijeten.

Odprte poličke pod pogradom nudijo zatočišče igračkam in drugim predmetom ter lepo zloženim knjigam, otroci pa se lahko hitro navajajo na red in sprotno pospravljanje. Pri tem so v pomoč tudi navidezno skriti predali v stopnicah in knjižni regal ob postelji. Oblačila bodo lepo zložena v prostorni garderobni omari, na razpolago pa je še ena omara pod pogradom, primerna za raznovrstno shranjevanje, od nahrbtnikov, brisač in posteljnine, do priložnostnih oblačil, kot so pustni kostumi in plesna oblačila.

Skrbno načrtovana in po meri narejena pisalna miza nudi dovolj prostora za otroško ustvarjanje in šolsko delo.

S pisanimi okraski, dodatki in barvami, ki sta jih seveda izbrali princeski sami ter pravljično posteljnino, je sobica čarobni prostor, idealen za brezskrbno otroštvo.

Ste opazili duhca? Naj vam izdamo skrivnost, da pridno varuje pozitivno energijo, ki jo v otroški sobici že tako ne manjka :).

Dve postelji v sobiEnojna otroska sobaOmara in pisalna mizaOtroska soba celotnaPograd s stopnicamiRoza otroska sobaVgradna omara v otroski sobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...

Prikupni otroški sobici

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Pomembna je pravilna postavitev pohištva v sobi, saj lahko z ...

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...


Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: