Rožnata otroška soba

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren in optimalno izkoriščen, predvsem pa nadvse prijeten.

Odprte poličke pod pogradom nudijo zatočišče igračkam in drugim predmetom ter lepo zloženim knjigam, otroci pa se lahko hitro navajajo na red in sprotno pospravljanje. Pri tem so v pomoč tudi navidezno skriti predali v stopnicah in knjižni regal ob postelji. Oblačila bodo lepo zložena v prostorni garderobni omari, na razpolago pa je še ena omara pod pogradom, primerna za raznovrstno shranjevanje, od nahrbtnikov, brisač in posteljnine, do priložnostnih oblačil, kot so pustni kostumi in plesna oblačila.

Skrbno načrtovana in po meri narejena pisalna miza nudi dovolj prostora za otroško ustvarjanje in šolsko delo.

S pisanimi okraski, dodatki in barvami, ki sta jih seveda izbrali princeski sami ter pravljično posteljnino, je sobica čarobni prostor, idealen za brezskrbno otroštvo.

Ste opazili duhca? Naj vam izdamo skrivnost, da pridno varuje pozitivno energijo, ki jo v otroški sobici že tako ne manjka :).

Dve postelji v sobiEnojna otroska sobaOmara in pisalna mizaOtroska soba celotnaPograd s stopnicamiRoza otroska sobaVgradna omara v otroski sobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...

Pregrada dnevne sobe

V prijetnem stanovanju smo se poigrali z najustreznejšimi rešitvami, ki povezujejo prostore in nudijo optimalni ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...


Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: