Rožnata otroška soba
akcija vgradne omare

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren in optimalno izkoriščen, predvsem pa nadvse prijeten.

Odprte poličke pod pogradom nudijo zatočišče igračkam in drugim predmetom ter lepo zloženim knjigam, otroci pa se lahko hitro navajajo na red in sprotno pospravljanje. Pri tem so v pomoč tudi navidezno skriti predali v stopnicah in knjižni regal ob postelji. Oblačila bodo lepo zložena v prostorni garderobni omari, na razpolago pa je še ena omara pod pogradom, primerna za raznovrstno shranjevanje, od nahrbtnikov, brisač in posteljnine, do priložnostnih oblačil, kot so pustni kostumi in plesna oblačila.

Skrbno načrtovana in po meri narejena pisalna miza nudi dovolj prostora za otroško ustvarjanje in šolsko delo.

S pisanimi okraski, dodatki in barvami, ki sta jih seveda izbrali princeski sami ter pravljično posteljnino, je sobica čarobni prostor, idealen za brezskrbno otroštvo.

Ste opazili duhca? Naj vam izdamo skrivnost, da pridno varuje pozitivno energijo, ki jo v otroški sobici že tako ne manjka :).

Dve postelji v sobiEnojna otroska sobaOmara in pisalna mizaOtroska soba celotnaPograd s stopnicamiRoza otroska sobaVgradna omara v otroski sobi


OSTALI NAŠI PROJEKTI

Postavitev spalnice v mansardo

Primer opremljanja z maksimalno izkoriščenim prostorom v ...

Dve izvedbi dnevne sobe

Razgibane omare, ki prehajajo v TV regal in pisalno mizo, so dopolnjene z modernimi ...

Otroška soba z mostom

Načrtovanju opreme otroške sobe za dva mladeniča v istem prostoru se splača posvetiti več ...

Rožnata otroška soba

V belo roza sobi uživata dve simpatični sestrici. Navidezno majhen prostor je z domiselnimi rešitvami postal prostoren ...


Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >
Bela v stanovanju

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" barv.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave