Regali po meri

Regali po meri

Z izbiro regalov po meri lahko velikost, obliko in razporeditev pohištva prilagajamo svojim potrebam. Z naročilom pohištva po meri sodelujete s strokovnjaki, ki vam pomagajo poiskati najboljše rešitve. Ni slabo, če imate svoje ideje in smernice, lahko pa se popolnoma prepustite nasvetom strokovnjakov. Njihovi nasveti vas utegnejo prijetno presenetiti, morda bodo rešitve takšne, na katere sicer sploh ne bi pomislili. Prepustite se celovitemu pristopu, od svetovanja, projektiranja in izdelave. V začetni fazi je v večini primerov takšno svetovanje neobvezujoče.

Pohištvo po naročilu je unikatno, v skladu z vašimi željami in potrebami. Omejitev izbire pohištva po meri skoraj da ni. Ne glede na to, ali se boste odločili za postelje in omare v spalnici, za otroške in mladinske sobe, kopalnice, predsobe ali dnevne sobe, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega in maksimalno izkoristili prostor.

Ne bo se vam potrebno ukvarjati z montažo, saj vam bodo pohištvo strokovno in kakovostno umestili v prostor.

Regali po meri Akron – pohištvo za dušo.Potrebujete nasvet arhitekta?

Košarica idej

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >
Akcija pomladi -15% na vse pohištvo - ZAKLJUČENA

Akcija pomladi -15% na vse pohištvo - ZAKLJUČENA

Pripravili smo vam spomladansko presenečenje – nudimo vam nakup pohištva po meri po nižjih cenah za 15 %. V času sejma Dom in vse do konca marca vam bomo približali možnost nakupa pohištva z nižjimi cenami. Sedaj je priložnost za nakup kvalitetnega slovenskega pohištva Akron z 28 letno tradicijo. Izkoristite pomladno akcijo in se za prenovo doma odločite zdaj!

Preberi več >

Zadnje novice

Bela v stanovanju

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" barv.

Preberi več >
Praktičnost drsnih vrat

Praktičnost drsnih vrat

Odprti in povezani prostori, a obenem skriti, ko je čas za to? Rešitev je precej preprosta- drsna vrata.

Preberi več >
Kreativni pirhi

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo navdih poiskali v prav posebnih junakih in se odločili, da poskusimo s pirhi, ki bodo najbolj razveselili prav najmlajše.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave